Lester Freamon
A man of focus, commitment, sheer will...
- Член од
- 14 јануари 2015
- Мислења
- 16.238
- Поени од реакции
- 36.513
@Colt Willcox пиши ми порака сакам да те прашам нешто. Поздрав
Врска немам@Colt Willcox , баш преге која ја гледавме утакмицата со татко ми, се присетувавме кога го победивте Милан на Риазор 4-0, а во првиот меч беше 4-1 за Милан, и се сетив тогаш само не сум сигурен, дали во Депортиво постои улица "Фран" која го носи името на тогашниот капитен на Депор?Пошто мислам дека тогаш таква информација слушнав.
Само едно полувреме глеав, после пуштив ракомет. Ако ова ви е вториот тим, немате гајле за опстанок. Инаку додека ти спремам аватар, погледај го малку твојот актуелен како танцува:Реал-Депортиво 2-0
Не ја гледав утакмицата, ама гледам дека владее огромно задоволство кај навивачите на Депор од прикажаната игра, особено што игравме без неколку играчи од дефанзивата. Ако играа Хуанфран и Сиднеи, сто посто сум сигурен дека ќе извадевме бод
Нека му ја мисли Селта наредно коло
@ElNinho честито победа, чекам аватар
Пиши збор-два за натпреваров од твое гледиште...
Прати ми ја утакмицата ако ја имаш.@Colt Willcox , баш преге која ја гледавме утакмицата со татко ми, се присетувавме кога го победивте Милан на Риазор 4-0, а во првиот меч беше 4-1 за Милан, и се сетив тогаш само не сум сигурен, дали во Депортиво постои улица "Фран" која го носи името на тогашниот капитен на Депор?Пошто мислам дека тогаш таква информација слушнав.