Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.864
Поени од реакции
10.232
Одлични бевме во одбрана + Кок и Казорла...другиот дел од офанзивата беше тапа
А подоро е да сме во офанзивата одлични и да примаме по 6?
Ваква партија не сме одиграле, во ниеден момент Сити не изгледаше опасно. 16 корнери имаа НИЕДНАШ не беше густо.
Страшна партија

Член од
14 април 2012
Мислења
33.030
Поени од реакции
67.960
(n)
Подобри не сме биле никогаш последниве 6-7 сезони. Изгледа ти некој друг Арсенал гледаш
Сакав да ти реплицирам дека не си го прочитал целиот муабет, али после ти го видов аватарот, заедно со болдираниот дел, прават combo breaker ...

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.745
Поени од реакции
12.836
А подоро е да сме во офанзивата одлични и да примаме по 6?
Ваква партија не сме одиграле, во ниеден момент Сити не изгледаше опасно. 16 корнери имаа НИЕДНАШ не беше густо.
Страшна партија
Изигравме...3-1 во Черити купот :)[DOUBLEPOST=1421606260][/DOUBLEPOST]
koga igral Koscielni Arsenal pobeduval 70% a gubel 30% Arsenal i te kako e posiguren vo odbranata koga igra Koscielni nazad

...................:cautious: што заговори ни спремате во тоа фан клубот ваш ? прво донев, па комшија ти..сеа стефи....

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.864
Поени од реакции
10.232
Сакав да ти реплицирам дека не си го прочитал целиот муабет, али после ти го видов аватарот, заедно со болдираниот дел, прават combo breaker ...
авторот сакаше да каже....?

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
А вие ги фаќате натпреварите каде што Арсенал ќе го издоминира противникот, обично некој помал тим или кога ќе му се погоди добар ден како што веројатно бил денес. Кошелни е несигурен и неконстантен дефанзивец и вие многу добро го знаете тоа.
Па да де кога игра Кошчелни одбраната е сигурна и го доминираме противникот, кога не игра Кошчелни одбраната е тапа примаме голови и не победуваме.

Впрочем фактот што имаме 70%+ победи со него доволно зборува, бујрум сликава од пред две кола, додај уште два клин шитс со Кошчелни у тим.

А ако ми најдеш еден дефанзивец што ќе ја изигра цела сезона без грешка те частам што сакаш.
Дополнително ако целиот тим не игра одбрана џабе се криват дефанзивците, а при големите порази лани, средината на Арсенал никаде ја немаше да ја заштити одбраната.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.030
Поени од реакции
67.960
Иначе, ги фати некој денес лапсузите на Вишко?

@Топче лесно е да набилдаш ваква статистика, кога противничките играчи све у Кошчиелни идат кога го дриблаат, и игра против послаби противници. :ROFLMAO:
#СвеУнегоШутираат

:P

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не постои дефанзивец што не праи киксови, таква им е судбината јеби га, добро освен Неста. :pipi:

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Изигравме...3-1 во Черити купот :)[DOUBLEPOST=1421606260][/DOUBLEPOST]

...................:cautious: што заговори ни спремате во тоа фан клубот ваш ? прво донев, па комшија ти..сеа стефи....
jas odsekogas vervam vo kvalitetite koi gi poseduvaat vasite igraci,i moram da imam dobro mislenje za Arsenal, decko mi e ganer pusta sudbina:toe:

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.864
Поени од реакции
10.232
Имаш аватар Венгер Аут, а викаш дека Арсенал бриљираат.
7 години да ти требаат за да бриљираш (што патем не го реков ја) не ми изгледа дека е контрадикторно со она што го имам на аватар и мојот став.
Хипотетички
Ван Гал останува тренер во Јунајтед 7 години без ниедна титула, седмата земате ФА Куп и во првенство го тепате Сити баш на ваков начин. И?
Ние (Јас) ова издание го чекаме и го бараме одамна и водовме дека можеме да играме така. Зошто досега не сме играле така сигурно не сум јас виновен. Истите играчи со многу повредени прикажаа ваква игра, па сеа ти размисли до кого била вината.
И да па ќе кажам 100 пати сум кажал, кога ќе освоиме титула(ако дочека Венгер на клупа) ја прв ќе се извинам и за аватар и за се што сум рекол против него, дотогаш една одлична партија и блесоци како титула во ФА куп нема ништо да сменат
Од мене ќе има признание за моменталното издание како од секој кој го поддржуав својот клуб, а Венгер не е Арсенал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom