Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
што ми е мило што ги избегнав псж, дебилите незнам зошто и воопшто ги пишувате. И да тепаат на крај само нервози прават
Не ги играм ни јас ама 3 утакмици без победа во првенство, што е многу многу е

што ми е мило што ги избегнав псж, дебилите незнам зошто и воопшто ги пишувате. И да тепаат на крај само нервози прават
Баш во право си, ама онака стопати ме имат паднато во Лигата и ги бркам мора да победат конечно, ама ете нервози прат колку и да знајш дека би требало да победат на крај, постојано се бркат со Евиан.. 3-2 нека остани стабилно поќе..

Пратете ја оваа Славија Прага хокеј кога играат дома имаат вискои коеф противнициве нивни а стално го примаат очај од екипа ги гледав пред некој ден

Немoјте вечер дa летaте нa Мaрсеј кец, е тoa е мизеренa и крaјнo неисплaтливa квoтa.

Немoјте вечер дa летaте нa Мaрсеј кец, е тoa е мизеренa и крaјнo неисплaтливa квoтa.
За вечер ги имам Јуве,Спортинг и Атлетико, нив ги избегнав денес, незнам Гингамп можат да изненадат.
Ама и Марсеј во последните 3 утакмици во Лигата имат 2 порази, па мора да победат денес..

Лелееее немoј тoлку експертски мислењa ќе те мoлaм. Милaн мoже е мизеријa вo oднoс нa Рoмa и Јуве aмa зa фaкинг Атaлaнтa е бренд, пoим, измислен. Акo имaше мaдињa ќе гo изигрaше Х2. А сеa глеј кaкo гaзи дружинaтa нa Пипo.
Не сум некој експерт бидејќи како што гледаш и јас не фаќам,со Палермо кога играа ги изиграв X2 и јадоа тапан од 0-2,со Саусоло ја изиграв т2 и повторно јадоа ќотек,и многу пати оваа сезона ги играв контра бидејќи смешни коефициенти даваат за Милан небаре за Рома или Јувентус се работи..Интер се исти мизерии како Милан ама барем реални коефициенти даваат а не како овие
1-0 за Џони :ROFLMAO:

Na unibet imate igraci i za razlika od betcity podobri koeficienti, a na nekoi i podobri granici. Sega gi nalupav za vecer pa da vidime so ke bide
Дали може да се комбинираат од 1 тим да речеме 2 играчи зошто сакам Генсхајмер и Вајнхолд да ги играм од Германциве за во унибет прашувам

Ја на бајачка се спремам да идам ..... Значи немогуче е да ги гаѓам само тие што се 0-0 ...

ПСЖ 4-2 - Кавани
Конечно 4-2 после тесната утакмица :D

Milan t1
Udinese t1
Parma dava gol
Fiorentina 2+

:D

Беа 0-0 ...сеа се 0-1 .... класичен куропушач ...ми се сере и од Билан и од смрдлињава Удинезе ...а ќе дое некој од фаворитиве, ќе се истепаат ама ќе даат 200гола

Дали може да се комбинираат од 1 тим да речеме 2 играчи зошто сакам Генсхајмер и Вајнхолд да ги играм од Германциве за во унибет прашувам
Незнам брат, јас ги изиграв на еден тикет
Егерт 6.5 - 1.9
Weinhold 4.5 + 1.7

na vtor
Nillson 4.5 - 1.75
Gudjon Sigurson Island 5.5 - 2.3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom