- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 778
- Поени од реакции
- 447
Само тие мртвите ме фрлија на еден тикет за 14 000 денари [emoji36]Немам што да кажам освен...
АБЕРДИН да дај Господ Селтик да освои и титула во животот да не видите!!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само тие мртвите ме фрлија на еден тикет за 14 000 денари [emoji36]Немам што да кажам освен...
АБЕРДИН да дај Господ Селтик да освои и титула во животот да не видите!!!!!
Арно водеа 1-0 и за 3 мин 2 гола примија мртвите...таман почна второто наместо 2-2 тие 1-3 и на крај 3-3 ....па не е можно цццц.....мртва екипа..Само тие мртвите ме фрлија на еден тикет за 14 000 денари [emoji36]
Леле бе, браво за тикетиве ама овие мртвиве МЗТ да поцркаат бе, какви утакмици само си фатил [emoji34]Shit happens.... ама ова е .... @Chiksy^ ,
имавме уште еден тикет како овие со 20 за +33 000 денари, вкупно 250 000 денари за исплата. :'(
![]()
Додади го и Вест Хем тука со 1.80 коеф, за Хал нема да настапат 8 првотимци башка Вест Хем си е јак дома така да [emoji6]Ајде достате со плачењето
Време е да мислиме за утре и следните натпревари кои престојуваат...
Сити-1
Бенфика-2
Паок-1
Стави пари,земи пари
Сити сите ќе ја играат КЕЦ, па може да мрцнат они, за тие шо ги наброја не верувам да намести некојЗа утре веројатно ќе наместат нешто после ваков ден каде се и сешто влезе од фаворитите..затоа одам по логика дека евентуално местени утакмици според мене можат да бидат ПСЖ(кој можи друг),Јувентус и Атлетико Мадрид...но ќе покажи времето