Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Утре мислам дека Полска и Шведска се зицери... @Tomasino шо мислиш?
Да,да...
Доста му беше на Аргентинците,не смеат да се заебаваат Пољаците.....
А Швеѓаните се многу јаки,како тргнале ништо чудно да се борат со Франција за прво место....
И Швабите треба да тепаат со Русија...
Опасна екипа има Германија,многу сметки ќе поебат....

Да,да...
Доста му беше на Аргентинците,не смеат да се заебаваат Пољаците.....
А Швеѓаните се многу јаки,како тргнале ништо чудно да се борат со Франција за прво место....
И Швабите треба да тепаат со Русија...
Опасна екипа има Германија,многу сметки ќе поебат....
Денес Манасков што го седнаа скоро цело второ полувреме на клупа ми зеде од раце 8000ки, а и од другите погрешните ги одбрав :/

Лош ден денес се на се, ме мрзи да трчам до кладилница и да играм нба, а ми игра око и оваа од чиле Вандерерс-Универзитат ГГпрво, ГГ3+, ГГ таа ми личи доста изгледна, Мемфис, J.Wall +, Butler +, Tampa Bei 1&+ ili samo +[DOUBLEPOST=1421526971][/DOUBLEPOST]Memisevic dali vleze denes vo igra ili ne, gledam ne dal gol?

Денес Манасков што го седнаа скоро цело второ полувреме на клупа ми зеде од раце 8000ки, а и од другите погрешните ги одбрав :/

Лош ден денес се на се, ме мрзи да трчам до кладилница и да играм нба, а ми игра око и оваа од чиле Вандерерс-Универзитат ГГпрво, ГГ3+, ГГ таа ми личи доста изгледна, Мемфис, J.Wall +, Butler +, Tampa Bei 1&+ ili samo +[DOUBLEPOST=1421526971][/DOUBLEPOST]Memisevic dali vleze denes vo igra ili ne, gledam ne dal gol?
Заебани беа стрелците денес,ако не се лажам речиси пола не излегоа....
А и очекувано беше дека можно е да ротираат селекторите,па ќе имаат скратени минутажи...
Чупиќ и Лазаров се надеваа дека ќе одмараат,на крај мораа да играат до крај и да ги вадат од калта....
Ама некако не се исплаќа да се играат стрелци понатаму во Руската,ептен ги кинат коефицентите,претераа...
2.15 во билтен,гледаш на ливче 1.70..(за Сантос)....
Засега според мене најстабилни за стрелци се Лазаров,Чупиќ,Геншајмер,Вебер од Австрија,играат доста,доста топки трошат,плус пенали шутираат....
Да видиме во Моцарт дали има,ако има таму барем ќе можат да се играат повеќе играчи од ист натпревар...

ја заебав и девојка ми
ГЛУП!
Е ако де..

За вечер Мо.Вилијамс под 19.5 1.72 (е падната во Бетсити квотава од 1.85) ептен му тргна на овој мора вечер да падне, нема потенцијал пак на стари години да дава по 20ина поени..

Заебани беа стрелците денес,ако не се лажам речиси пола не излегоа....
А и очекувано беше дека можно е да ротираат селекторите,па ќе имаат скратени минутажи...
Чупиќ и Лазаров се надеваа дека ќе одмараат,на крај мораа да играат до крај и да ги вадат од калта....
Ама некако не се исплаќа да се играат стрелци понатаму во Руската,ептен ги кинат коефицентите,претераа...
2.15 во билтен,гледаш на ливче 1.70..(за Сантос)....
Засега според мене најстабилни за стрелци се Лазаров,Чупиќ,Геншајмер,Вебер од Австрија,играат доста,доста топки трошат,плус пенали шутираат....
Да видиме во Моцарт дали има,ако има таму барем ќе можат да се играат повеќе играчи од ист натпревар...
Memisevic дали играше, го имам во системско ливче и ако не влегол и се смета за 1 коеф тогаш го фаќам условот, а стубот уште порто чекам :)

Memisevic дали играше, го имам во системско ливче и ако не влегол и се смета за 1 коеф тогаш го фаќам условот, а стубот уште порто чекам :)
http://www.ihf.info/IHFCompetitions...15/FixturesandResults/tabid/6969/Default.aspx

Имаш на оваа страна детално се,официјални извештаи,тек на меч...
Вака како шо гледам изгледа не играше,нема ништо кај него....
Ама провери си подобро.

Маме му ебам овај Кортјик колку е јак, а јас 2+ го бркав :LOL: Ако, ако .. уште кај Рома еден гол и се ваѓам за денес

navivajte za drugarov @The King of Clay MZT za seriozna dobivka
10937467_809635869071834_968922132_n.jpg

1.60 за мЗТ?!??!!??!?!!???!?!?!?!?!?!??!
ААа.....
Ајде навиваме за другарчево ама...
Малце ги прецениле..[DOUBLEPOST=1421528504][/DOUBLEPOST]хахаа чек а шеесет и ЕДЕН денар..хардкор уплата :D

navivajte za drugarov @The King of Clay MZT za seriozna dobivka
vk
I jas gi cekam MZT za deset pati pomala dobivka , posledna mi e na tiket - igraat mnogu promenlivo , ama eve se konsolidiraa vo poslednava cetvrtina , se motivaraa !!! Drzam srekja za drugarot i si drzam srekja samiot na sebe :semolam: !!!! (y)(y)

Последно уредено:
bev nesto Nba da pisam., covekot vika denes kolku isplati ima cel mesec nemam tolku isplateno, i slepo i sakato fati denes.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom