Inside Job,
All the President's Men,
The Good Shepherd,
The Departed,
Serpico...
Имаше повеќе, само некои кренаа раце поради модерирањето.
Мислам на повеќето им е јасно зошто се турка руска пропаганда во Македонија.
Отвори тема една за корумпираност и таму пишувај и за Русите, и за Американците па опфатија и Македонија.
А не само за бидеш гласен за Русија.
Не е добро да се мрази рускиот народ. Но добро е што го признаваш тоа.
Не си дволичен.
Кажи ми зошто мислиш дека се турка руска пропаганда во Македонија.[DOUBLEPOST=1421519090][/DOUBLEPOST]
Колку си игнорантен тоа е чудо едно.
Имаш еден куп филмови кои прикажуваат корумпираност и злодела во американското општество од ниво на полиција се до највисоко државно ниво.
Скоро секој од илјадниците филмови снимени за Виетнам ја прикажуваат војната како непотребна и тотална глупост и манипулација од страна на тогашната власт.
А колку точно од нив добиле Оскар не знам да ти кажам, не ме интересираат Оскари и не ги сметам за прецизен показател за квалитет на филм.
Барем одбегнувај да коментираш за работи за кои си тотално неинформиран и престани да споделуваш твои заклучоци земени врз база на игнорантност и неинформираност.
Не одбегнувам, не ја следам Американската кинематографија.
Поради тоа прашав, откако ми одговорија со одговорот кој и го очекував повикав да престане да се напаѓа Русија на сите фронтови.
Дури и за Сочи 2014 западњаците манупулираа со лажни слики, само за да се нападне Русија. Ниту ова не е ништо поразлично, не е ни чудо што Оскаров доаѓа како нарачан во тајминг кога Русија повторно е непријател на западот.