Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Фенербахче крв да серат, да ти ебам глупите турци дома неможат да победат.
ај вечер НБА
Клиперс 2 4+ коеф
сингл оваа.
Сан Антонио+
Голден стејт 2
Торонто+
2/3
:)
За после Челзи, Манчестер и Тотенхем.

Ќе ги пуштам Вучевич -19,5 и Грифин +23,5 на ситно

Sent from my iPhone using Tapatalk
ако ги пушти со здравје да си ги трошиш, мене cousins ме турна на едно вечерно.

Инаку @Tomasino да може ќе те предложам за тренер на македонскава репрезентација во ракомет :) алал да ти е за вчера за ракометите.

@Chiksy^ ме испоти радванска али добро поминавме :) чопил рутински си помина :)

Инаку @Tomasino да може ќе те предложам за тренер на македонскава репрезентација во ракомет :) алал да ти е за вчера за ракометите.
Шо мислиш ти,кој му ја спреми вчера "тактиката"на изборникот?:X3:
Само шо сум будала јас,наместо само ракомет да играм вчера и да бидам на двете ливчиња добитен,јас со цел памет(шо го немам изгледа)играм европска кошарка...:popce:

http://evrogol.mk/ да ве прашам доколку знаете дали оваа е официјалната страна за обложувалницата еврогол или оваа е некоја сосема нова, пишува евротип :D

Шо мислиш ти,кој му ја спреми вчера "тактиката"на изборникот?:X3:
Само шо сум будала јас,наместо само ракомет да играм вчера и да бидам на двете ливчиња добитен,јас со цел памет(шо го немам изгледа)играм европска кошарка...:popce:
Брат ми е криво на работа бев вчера и испуштив да го изиграм столе + тој ми беше Но1 тип од тебе ко видов коеф, столе е машина од играч за пикер. Нилсон 2.5 +, Карачиќ 3.5 - ги препишав од тебе и додадов уште 5 други да се нервирам :) али вчера на 1000ка 7000 добро поминав, вториот тикет падна али задоволен сум.
За денес нешто има од ракометиве или не ти фаќа око?

За денес челзи 2и2-3 саумптентон 2и2-3 тотенхем 1и2-3 и јунајтед 2и2-3 за 50

Иначе за денес,додека го чекаме билтенот од педерите руски...:zloo:
Гледам СЛ навреме извадиле додаток...
Па од сабајле ќе треба да се уплати..
Македонија Т130+,ако играме како вчера има да ги отвориме како паштетите на Велија Рамковски,оние од 5 денари шо беа...
Словенија-Белорусија +60.5 или Т2 за Белорусија 28.5 гола...
Двете селекции се дупка во одбрана,класична RUN@GUN школа,ќе има голови како шо има снег во Битола...(освен ако не се повампири некој голман,ама тешко ова)....
Австрија треба да ги отепа Босанците,многу се јаки овие Австријците:shok2:..
Босна ако игра како вчера тешко нив ќе биди....
За похрабрите,пробајте Шпанија Т1,во страшна форма се,газат се пред себе....
Оваа можи да се изигра и на хендикеп на полувреме,посебно во прво нагазуваат јако,па после си го ладат....
Катар-Чиле +54.5
Оваа е заебана утакмица,зошто двете екипи се боси,ама би требало да има голови,посебно ако Чиле оди над 21,22 гола....
Хрватска-Тунис...
Оваа е заебана ептен,ако играат како вчера лошо ќе поминат Хрватите....
Ама и покрај таквата лоша игра,пак бапнаа 32 гола,па не би се осмелил да играм против нив,дали на хендикеп,или на голови...
Овде само чист кец,за мир во куќата...:zloo:

Ке ја пробам Македонија за 100 Х2@9.2 коеф можат да изненадат македонците :D

ако ги пушти со здравје да си ги трошиш, мене cousins ме турна на едно вечерно.

@Chiksy^ ме испоти радванска али добро поминавме :) чопил рутински си помина :)
Ги пуштив на ситно и се извади за претходно Клуб Бриж што ме заеба на едно. Иначе сакав да ги пишам и Картер Вилиамс +16,5, Бош +21,5 и Лаури -19,5 ама што е тука е, не се жалам. Како и да е, фака ти, па вечер кажи нешто пак да те испратам :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

За денес ќе правам еден систем иако не е добра игра :)
Maccabi T.A- Hapoel Akko 1 1.2
Penafiel-Porto 2 1.2 3/3 fiks
AZ Alkmaar-Dordrecht- 1 1.3
........................................................................................................................
Bari -Entella 1 1.8
Wigan-Blackburn T2 2+ 2.9
Chicago/ Butler 19.5 + 1.9
Totenhem 1& T1 2+ 1.85 4/6
Avstria-Bosna 1 1.6
Macedonia T1 30.5 + 1.9
..............................................................................
1000 uplata do kja 29 000 maksimalna

Портадаун-Балимена 2-1
Ако некој пробува прелази на ситни пари мислам дека ова е интересна утакмица,во последни 11 меѓусебни дуели имаат 4 прелази.

Глеам граница за Кире Лазаров 7.5,минусот 2.15.Нема ваљда да го форсираат Кире денес.Според мене ова треба да е минус.

Од играчите...
Мемишевиќ од Катар е добар избор,доста играат преку него..
Само 3 гола е даден,треба да влези....
Само да не го седни на купа Ривера,па да игра со второто десно крило...:icon_mrgr:
Салинас од Чиле треба да е плус,изгледа само тој разбира ракомет од тие дрвата...:D
Шиловиќ од Белорусија има добар коеф,голем потрошувач на топки,немаат друг десен бек,па ќе играат доста преку него...
За +3.5 2.45:zloo:(освен ако не го намалат педерите)...
Ако има доста голови,а прилично сум убеден дека ќе ги има на претек треба да влези Шиловиќ...
Фабио Чиуфа од Бразил можи да бапни 4 гола,доста трча дечкото,доста топки одат кон него,зошто десниот бек на Бразил не е шутер,па најчесто ја префрла топката на крило...
Не е лош избор...
Од Шпанците не би играл никој зошто сигурно ќе ги ротира доста...
Штрлек од Хрватска треба да е плус,доста ќе играат преку крила...доста голем коеф даваат за +3.5..
Исто и Чупиќ,ама овде е можно да ја дели минутажата со Хорват,па да го чува за понатаму...
Ако е тесна утакмицата би требало да префрли Чупиќ,посебно зошто е прв пеналџија....
А доста ќе играат преку него,Тунис е познат по одбраната на бековите,па сигурно ќе одат многу агресвно на Копљар,кој е бавен и тешко дека ќе троши топки,па ќе мора да префрла десно...
Теж ми е омилен играч,дечкото е машина,немаат замена за него,игра во два правци,гледам за 4 гола е над 2 и кусур коеф..
Е сега овде ќе има потешка работа со хрватските џинови,ама нема да ме чуди да префли и тој...
Од нашите Џомба и Манасков треба да се плус...
Лазаров ми оди денес минус,освен ако не се изглупира оБрван па да го остави да игра за да брка награда најдобар стрелец..:backa:
Од Австријците Раул Сантос плус 3.5...
Не знам зошто го потценуваат овај играч,класа крило,вчера 6 гола стегна...
2.15 коеф,страшно крило е,брзо,техничар,ако добива топки ќе префрли сигурно..
Исто и Вебер,ама тој мал коеф држи ептен...
Од Босанците,некако Челица ми е добар избор,шутер е,не му ја мисли двата за шут,не се многу 4 гола за лев бек....е сеа заебано е шо има конкуренција во Прце,па и во Терзиќ,па ако дели минутажа се бива...
Како и да е,овде би играл на крилата на Австрија...
Ќе се искомбинира нешто..со среќа на сите...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom