Од играчите...
Мемишевиќ од Катар е добар избор,доста играат преку него..
Само 3 гола е даден,треба да влези....
Само да не го седни на купа Ривера,па да игра со второто десно крило...

Салинас од Чиле треба да е плус,изгледа само тој разбира ракомет од тие дрвата...

Шиловиќ од Белорусија има добар коеф,голем потрошувач на топки,немаат друг десен бек,па ќе играат доста преку него...
За +3.5 2.45

(освен ако не го намалат педерите)...
Ако има доста голови,а прилично сум убеден дека ќе ги има на претек треба да влези Шиловиќ...
Фабио Чиуфа од Бразил можи да бапни 4 гола,доста трча дечкото,доста топки одат кон него,зошто десниот бек на Бразил не е шутер,па најчесто ја префрла топката на крило...
Не е лош избор...
Од Шпанците не би играл никој зошто сигурно ќе ги ротира доста...
Штрлек од Хрватска треба да е плус,доста ќе играат преку крила...доста голем коеф даваат за +3.5..
Исто и Чупиќ,ама овде е можно да ја дели минутажата со Хорват,па да го чува за понатаму...
Ако е тесна утакмицата би требало да префрли Чупиќ,посебно зошто е прв пеналџија....
А доста ќе играат преку него,Тунис е познат по одбраната на бековите,па сигурно ќе одат многу агресвно на Копљар,кој е бавен и тешко дека ќе троши топки,па ќе мора да префрла десно...
Теж ми е омилен играч,дечкото е машина,немаат замена за него,игра во два правци,гледам за 4 гола е над 2 и кусур коеф..
Е сега овде ќе има потешка работа со хрватските џинови,ама нема да ме чуди да префли и тој...
Од нашите Џомба и Манасков треба да се плус...
Лазаров ми оди денес минус,освен ако не се изглупира оБрван па да го остави да игра за да брка награда најдобар стрелец..

Од Австријците Раул Сантос плус 3.5...
Не знам зошто го потценуваат овај играч,класа крило,вчера 6 гола стегна...
2.15 коеф,страшно крило е,брзо,техничар,ако добива топки ќе префрли сигурно..
Исто и Вебер,ама тој мал коеф држи ептен...
Од Босанците,некако Челица ми е добар избор,шутер е,не му ја мисли двата за шут,не се многу 4 гола за лев бек....е сеа заебано е шо има конкуренција во Прце,па и во Терзиќ,па ако дели минутажа се бива...
Како и да е,овде би играл на крилата на Австрија...
Ќе се искомбинира нешто..со среќа на сите...