Алтернативен туризам 18+

• Креатор на темата Креатор на темата FARANG
  • Време на започнување Време на започнување
Ова лето дефинитивно Тајланд ми е следната дестинација , се мислам само Бангкок или Патаја. Чисто онака да шириме искуства и општења и со азиската култура , се надевам само дека нема да имам киндер јајце изненадувања. :pos:

:vozbud:

Прегледај го приврзокот 87121

Двете... Бангкок мора да слеташ. 2-3 дена во Бангкок ти се таман. Патаја е 2 саати од Бангкок. Остатокот од одморот пројди го во Патаја, се што сакаш имаш таму а е поевтино. Остави си ја последната ноќ во Банкок. One night in Bangkok style па спиј во авион.

Ако треба нешто прати порака, јас можно е да поминам натака после светското...

Малце да ја размрдаме темата, може на некој што е во Доха да му се најде...

Кусо и јасно овде нема баш многу а и тоа што има е скапо за македонски стандарди. Сепак Доха е најбогат и најскап град во емиратите.

За тие што се веќе таму им препорачувам да прошетаат до Radisson Blu хотелот и да го посетат Qube. Секоја вечер мислам работи мада четврток и петок е шемата таму. Само смејте се, ќе ве најде тоа што барате. Углавно се кинезкињи, филипинки и африканки.

5.jpg

img_0590.jpg

Еве и го радисон

1369345451420.jpg

Во Ридисон има уште едно местенце заборавив како се вика ама не е толку добро како ова.

Во Horizon Manor има исто шема, не се сеќавам како се викаше местенцето ама беше нешто ко паб а горе имаше и дискотека Fahrenhait. Во дискотеката е малку построго и непуштаат многу да влезат така да разгледајте и наокулу.

horizon-manor-hotel-doha_171020110625153900.jpg

ladies63011_1_innerbig.jpg

4460934_12_y.jpg

Може најдобра опција е Mercure (бивш Sofitel, кажете му тоа на таксистот) тука се углавно кинескињи и индијки. Обично сами приоѓаат на белците. Ако не ви се влага внатре има и надвор кај што стојат таксистите.

Како и да е Доха не е ефтина за вакви работи. Многу подобра опција е да престојувате во Дубаи и да летате (1 саат) за утакмиците а после утакмица назад. Дубаи си е каде каде позабавен град, овде освен ракометот нема баш што да се види. Јас тоа ќе правам, зависно колку ќе заглавам со работа се надевам ќе гледам 2-3 утакмици али ќе престојувам во Дубаи...

speaking of Dubai ... vo Radisson Blue, vo creek Deira, treba da go proveris club KU-BU ili CIN CIN vo Fairmont. Vtoriov e "naj-elitniot". Druga dobra opcija ti e vo Le Meridian Hotel blisku aerodromot, club Warehouse i Jules.

Cheers!!

speaking of Dubai ... vo Radisson Blue, vo creek Deira, treba da go proveris club KU-BU ili CIN CIN vo Fairmont. Vtoriov e "naj-elitniot". Druga dobra opcija ti e vo Le Meridian Hotel blisku aerodromot, club Warehouse i Jules.

Cheers!!

Последен пат у дубаи бев пред 10тина месеци така да ако ова е сегашната шема фала... Regal Hotel (Rockafellas) имаше добри русинки/украинки, Premier club - Hyatt беше добро имаше све од турчинки до швеџанки а ми се допадна и Red Square во хотел Москва.

Јас не би ризикувал да идам во Тајланд или Дубаи на секс туризам. Страв ми е да не закачам нешто, а јас каков што сум баксуз и презервативи да користам, пак нема да ме спасат :unsure:

Јас не би ризикувал да идам во Тајланд или Дубаи на секс туризам. Страв ми е да не закачам нешто, а јас каков што сум баксуз и презервативи да користам, пак нема да ме спасат :unsure:

Читај ја цела тема , ќе знаеш кај да одиш за да не закачиш нешто.

Дубаи има русинки на ниво на Ирина Шејк , за бедни 150 евра. Да се заљубиш и прстен да и ставаш , ама како што викат казалиште , "штета што је курва".

Читај ја цела тема , ќе знаеш кај да одиш за да не закачиш нешто.

Дубаи има русинки на ниво на Ирина Шејк , за бедни 150 евра. Да се заљубиш и прстен да и ставаш , ама како што викат казалиште , "штета што је курва".
Каде поточно во Дубаи има добри русинки? Ама само русинки(убави курви)

Имам во планови летово да одам во Дубаи и како што викаш по 150 евра идат таквите тогаш секој ден барем по една има да рокнам :D[/quote]

Имам во планови летово да одам во Дубаи и како што викаш по 150 евра идат таквите тогаш секој ден барем по една има да рокнам :D
[/quote]
Пази само да не рокнеш и некоја болест успат. Just a friendly advice.

Имам во планови летово да одам во Дубаи и како што викаш по 150 евра идат таквите тогаш секој ден барем по една има да рокнам :D
[/quote]

Прочитај 2-3 мислења над твоето и ќе видиш точно каде.

Пази само да не рокнеш и некоја болест успат. Just a friendly advice.[/quote]

Нормално дека ќе пази. Ова му доаѓа ко пази кога проѓаш улица може да те згази кола... Just a friendly advice

[DOUBLEPOST=1422027694][/DOUBLEPOST]
Покрај толку убави македонки, они ке идат во Талјанд и Дубаи :)

Nema veze toa so ubavina, rabotava e kurva valjda do imeto, ezgotichno i plus Vi deluva ko vijagra, a i ruskinji u kombinacija garant Putin vi iskaca pred oci koa zamizhuvate od zadovolstvo :pos:
И ја би до Тајланд. Ама не за курви, за љубов. :D

Znam ti za sho ides, tamu ljubof prodavat vo vrzopchinja :backa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom