Телефон vs. Телефон - Тема за споредби, искуства и препораки

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
S 5 neznam kolke e a ni note 3kata neznam koja cena e... a za g3 mislwv da go zemam toj so 3 giga ram
Јави се прашај во мобеликс најдобро, на веб може да им се застарени цените ... 440е им се последна цена за ноте3

Вреди да се земе LG F60 нов со две години гаранција за 4500?

Ниска класа е телефонот, штознам ... може вреди за парите нов

Зошто бе ниска класа?Само во резолуцијата на телефон некако паѓа во таа класа иначе во процесор и други карактеристики гледам дека е во група со доста поскапи телефони.Ако овој е ниска класа кој е во средна да се имаат и тие телефони во предвид :)

Зошто бе ниска класа?Само во резолуцијата на телефон некако паѓа во таа класа иначе во процесор и други карактеристики гледам дека е во група со доста поскапи телефони.Ако овој е ниска класа кој е во средна да се имаат и тие телефони во предвид :)
Snapdragon 410 и 1GB RAM спаѓа во висока класа?

Snapdragon 410 и 1GB RAM спаѓа во висока класа?

Не бе друже висока....Прочитај поубаво.....Торте пиша дека е ниска класа на телефон со овие спецификации..Ако е ниска класа кој телефони се во средна класа да се имаат во предвид :)

Не бе друже висока....Прочитај поубаво.....Торте пиша дека е ниска класа на телефон со овие спецификации..Ако е ниска класа кој телефони се во средна класа да се имаат во предвид :)
Средна класа телефони не очекувај многу од нив поарно собери си пари и купи си еден премиум телефон и си мирен 3 години

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Погрешно сфатено, грешка од моја страна.. Се извинувам.

Средна класа телефони не очекувај многу од нив поарно собери си пари и купи си еден премиум телефон и си мирен 3 години

Јас стално така праам. Ке дадам 500 евра и после 4 години сум си мирен:sleep:
Оваа година треба да се подновам и ги чекам да видам како ќе се покажат новиве телефони што ќе излезат наскоро. Snapdragon 810 - can't wait:jeeee:

Сега за сега с810 е промашен

Сега за сега с810 е промашен

Наводно лажни биле гласините дека с810 се прегревал, ама ќе видиме. LG G Flex 2 на бенчмарковите извади доста слаби резултати, ама телефонот на кој ги правеле бенчмарците наводно бил прототип - не бил финиширана верзија. Сеуште ништо не се знае со сигурност. Јас искрено се надевам дека нема да утнат работа со с810, некако егзинос чипсетиве не ми се по мерак:)

Наводно лажни биле гласините дека с810 се прегревал, ама ќе видиме. LG G Flex 2 на бенчмарковите извади доста слаби резултати, ама телефонот на кој ги правеле бенчмарците наводно бил прототип - не бил финиширана верзија. Сеуште ништо не се знае со сигурност. Јас искрено се надевам дека нема да утнат работа со с810, некако егзинос чипсетиве не ми се по мерак:)
Ексенос е само за самсунг, така викаат дека многу грееле,имаат уште за произвоство па со новите серии сигурно ке ги средат а и некако е исфорсиран с810

Ексенос е само за самсунг, така викаат дека многу грееле,имаат уште за произвоство па со новите серии сигурно ке ги средат а и некако е исфорсиран с810

Наредната недела има официјална светска премиера за 810 на Qualcomm во Кина. Велат Mi биле поканети исто :)

Дали мислиш дека све тоа ќе се случи ако греат процесорите? Имаа застој во тестирањата, да, ама тоа се средува во пред-производство и е нормално. Да беше различно, и С6 ќе излезеше. Но не заборавај дека Mi се акционери во Qualcomm.. Може фатиле врски ;)

Energized from my Mi 4!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom