Me2
интериста
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 5.205
- Поени од реакции
- 2.199
Гасол може да оди +18,5?Бруклин вечер без Гарнет , без Вилијамс .
Очекувам Мемфис да ги силува под кош.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гасол може да оди +18,5?Бруклин вечер без Гарнет , без Вилијамс .
Очекувам Мемфис да ги силува под кош.
Гасол може да оди +18,5?
Лаборант да не си друже?Види, по професија ја гледам у мочка, не у иднина , така да не знам. Али мислам декам има добри шанси. Зависи и од ротација на тренерот. Нетси се доста ослабнати, според мене Мемфис над 99,5 е добар избор.
Лаборант да не си друже?
Иначе океј е никој незнае сигурно, реков чим немаат добар чувар за Гасол колкави се шансите да оди овер, се сфаќаме
П.С некој друг изостанок да не знаеш за вечерва? И кај можам да гледам кои играчи се повредени/суспендирани за нба?
Фала ти.NBA.com ти е најдобар извор за инфо. Секој ден после 5 саато имаш morning shootaround
И да , лабораториски АНАЛитичар сум![]()
Ти ја дава со прелаз со црвен картон и после ти си немал среќа..бегај бе тамуКолкави клошари се оние Паок секоја чест еј,го победија вечниот ривал Олимпиакос на нивни терен и од тогаш насекое се резилат,ама важно против Олимпиакос коските ги оставија,типична селска екипа...тие титула ќе бркале,ојте бе онаму маслинки берете по плантажите ѓупци едни
Ти ја дава со прелаз со црвен картон и после ти си немал среќа..бегај бе таму![]()
Ногу уплата имало на точен резултат 1:1 и у 84 мин. Rispoli мораше да даде голНели договорена беше Парма точен 1-1?![]()
sho se deshavat be ljuge so ovie smrdlivive Brose Basket.
Bayern igra bez klucni igraci bez Vasilije Micić i Robin Benzing i bez Bo McCalebb.
http://www.rezultati.com/utakmica/8nytjDg5/#detalji
6:24 pa jas na h1 ja imam (-4.5)![]()