Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Гасол може да оди +18,5?

Види, по професија ја гледам у мочка, не у иднина , така да не знам. Али мислам декам има добри шанси. Зависи и од ротација на тренерот. Нетси се доста ослабнати, според мене Мемфис над 99,5 е добар избор.

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Види, по професија ја гледам у мочка, не у иднина , така да не знам. Али мислам декам има добри шанси. Зависи и од ротација на тренерот. Нетси се доста ослабнати, според мене Мемфис над 99,5 е добар избор.
Лаборант да не си друже? :D
Иначе океј е никој незнае сигурно, реков чим немаат добар чувар за Гасол колкави се шансите да оди овер, се сфаќаме :)

Последно уредено:
Лаборант да не си друже? :D
Иначе океј е никој незнае сигурно, реков чим немаат добар чувар за Гасол колкави се шансите да оди овер, се сфаќаме :)

П.С некој друг изостанок да не знаеш за вечерва? И кај можам да гледам кои играчи се повредени/суспендирани за нба?

NBA.com ти е најдобар извор за инфо. Секој ден после 5 саато имаш morning shootaround

И да , лабораториски АНАЛитичар сум :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
NBA.com ти е најдобар извор за инфо. Секој ден после 5 саато имаш morning shootaround

И да , лабораториски АНАЛитичар сум :)
Фала ти.
И јас сум медицинар, ти по мочките ја по лековите издавање

Од тенисите мислам дека Џорѓи +3,5 гејмови е добар избор. Летото правеше операција на рамото, а тоа и беше слабата точка лани.
Мислам дека оваа година е направи подобри резултати.

ДелПотро ко шо читам нема проблем со зголобот,сервира добро, а Кукушкин мислам дека може барем да му направи проблеми на Делпо земајќи му сет, тука мислам над 21,5.

И од NHL, Анахаим - Торонто над 4,5 1.45.

Брадфорд-3+
Пјаченца жени 160,5-

БрадфордПА-3+
Ипсвич-0-2
Тотенхем-1Т1
Лил-0-2

второво на 200ден , тоа горе најверојатно на 2000

Последно уредено:
Колкави клошари се оние Паок секоја чест еј,го победија вечниот ривал Олимпиакос на нивни терен и од тогаш насекое се резилат,ама важно против Олимпиакос коските ги оставија,типична селска екипа...тие титула ќе бркале:facepalm:,ојте бе онаму маслинки берете по плантажите ѓупци едни
Ти ја дава со прелаз со црвен картон и после ти си немал среќа..бегај бе таму :ROFLMAO:

• Ми се допаѓа
Reactions: L.A
Рандом прашање: Колку беше квота вчера за Милан 2-1 точен резултат ?

Ти ја дава со прелаз со црвен картон и после ти си немал среќа..бегај бе таму :ROFLMAO:

Ја немав двојка туку 2+..ништо не ми даде бидејќи Спортинг ја чекам исто ама излезе со трет тим и сега ќе се заебаваат цела утакмица

Од вечер шо мислам дека е така посигурно :D
Хјустон + (102.5) 1.9
Мемфис + (99.5+) 1.9
Мајами - (96.5) 1.9

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom