Goran Bt
локал патриот
Не бе тука е@Игнориран член
Крстески мислам ги запали патиките или го вратија?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе тука е@Игнориран член
Прочитав кај Мишевски дека е во составот а и неам прочитано дека замина негде.@Игнориран член
Прочитав кај Мишевски дека е во составот а и неам прочитано дека замина негде.

Абе шо се секираш,ќе дојсат некој перспективен со 16 годиниШтета ако го пропуштија голманот илче оти гледам на тип заминал во царев двор :S

Толку мал само битолчанецот шо игра во вардар можиАбе шо се секираш,ќе дојсат некој перспективен со 16 години [emoji14]os:

па човече престани да го гледаш Нојер 
Абе немојте не му карајте на брат ми 

Germanija potpisha 3ta liga....![]()

Нешто роднина или зет му е на Зоки Цермат и така е донесен ми се чини.Ај се можам да разберам, не сакате да се расфрлате со премногу пари за играчи што и по мене е многу исправно, ама од кај го ископаа бе тој шалабајзерот од некоја српска вукојебина да биде спортски директор?!
Зет за сестра му е на Зоки..Нешто роднина или зет му е на Зоки Цермат и така е донесен ми се чини.
Можи ова да нема врска , ама таков муабет имаше нешто.
Иначе има агенција за продажба на фудбалери и као наводно клубот склучил договор со неговата агенција и ради то бил донесен . Али мене ми нема врска тој муабет... Повеќе држи вода муабетот дека е во некоја роднинска врска со Зоки.