Bojan Van Buuren
Колектор
- Член од
- 11 април 2008
- Мислења
- 8.394
- Поени од реакции
- 12.058
Не треба да си оратор за да сврзеш 10 реченици...Зависи кои, не се сите оратори. Александар Николовски не сум го видел да чита на пример. А и нема ништо срамно ако читаш се разбира доколку ти си го напишал тоа.
P.S. извадок од текстот на плусинфо
"Заврши мирниот протест кој го организираше Студентскиот пленум пред Собранието на Република Македонија, на кој со многу пароли и транспаренти и со звуците на песната „Ропска Македонија“ се протестираше против изгласувањето на законот за државен испит на универзитетите."
А ја цело време мислев дека се вика Земјо македонска.
Да не читаа сите, ама па и тие што не читаа подобро да читаа, зошто у нивните говори имаше пауза од по 10 секунди кај што се слушаше цврцорењето на штурците (добро де знам дека сега нема штурци)...
Иначе здравје догодина ќе можам Илија Димовски по цигари да го праќам а ?
И да, без гајле дека текстот на листовите сами си го пишуваат
И на крај, зошто мене ми го даваш извадокот од плусинфо не сфаќам...
Ме интересира како гласаше Павле Трајанов. Ако гласал „за“, рацете да му се скршат на 10 места, да не може никад повеќе да
А за тие професорите (особено пратенициве шо се фалеа дека биле професори) што ломотеа дека ова бил добар законов, се надевам дека за некоја година ќе се смени власта и дека ќе дојдат некои паметни луѓе, па кога ќе го спроведуваат они овој глуп закон, први за отпуштање од работа ќе бидат овие професори, кои немаат ич придонесено за развојот на нивните науки.[DOUBLEPOST=1421256127][/DOUBLEPOST]
Мислам дека по Деловник, Собранието работи до 18 или 19 часот и дека затоа беше презакажана оваа седница за утре.И ја презакажаа бе седницата за утре во 12 часот )))) оти нели сеа у 19 часот пак ќе се иде пред собрание