- Член од
- 11 мај 2014
- Мислења
- 1.020
- Поени од реакции
- 575
Побратим јас уште таа ја чекам на тикетот 5.5 +, фатив есторил 1&т1, Сондјеборг 5.5 +, Врексам 3+ и оваа ми е последнаKajgana magijo,Olten uste 3 gola

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Побратим јас уште таа ја чекам на тикетот 5.5 +, фатив есторил 1&т1, Сондјеборг 5.5 +, Врексам 3+ и оваа ми е последнаKajgana magijo,Olten uste 3 gola
Super si pocnaa,ali eve..neka upikaat uste 3 pa bice veselo ..nadezta posledna umira [emoji14]Побратим јас уште таа ја чекам на тикетот 5.5 +, фатив есторил 1&т1, Сондјеборг 5.5 +, Врексам 3+ и оваа ми е последна![]()
5 krajSuper si pocnaa,ali eve..neka upikaat uste 3 pa bice veselo ..nadezta posledna umira [emoji14]
Ajde kajgi uste edno,daj mu na covekot[emoji6] [emoji5] [emoji4]
Gomna od sport ..neznam kolku pratis tema poplaki,ali dusata mi ja otkornoa ..vcera na dva tiketa za eden eban gol Traktor,za cela cetvrtina ..da ne nabrojuvam drugi ..ima 5 godini zivot da ti skratam..apsolutno ne vredi .nad 20 tiketi po eden gol,i toa hokej samo zboram.denes nekako pederski vlegov,sakav samo Nantere h1 i dvete franuski hokeji 5.5+ za 1000den. pravea 3.7+ koef.,al eve,samo da ne si pecnam nesto..ovaa trae veke mesec dena skoro .nad 25K u minus .teska kletva,nekoj crni gavol u pm..5 kraj![]()
Niznekamsk 4.5 + moze da vleze?За ова онлајн кладењето и ја непрактикувам од причина шо законски е забрането ама кој црн закон кај нас се практикува па и овој а и за големи пари неиграм така да не ми се ризкува затоа што во муабет пред 2-3 години на еден му тропнале наврата за данок да си плати али подигнувал директно без употреба на Скрил.
А тоа дека со Скрил може да те фатат па и банкарски сметки имале код ако се од коцкање е чиста глупост освен ако почниш огромни суми да повлекуваш па станиш сомнителен и да имаат код ке направам нов акаунт на име од некој близок или другар небитно од мојот акаунт на неговиот и од таму повлекувам и кур шоке видат и код и све.
И тоа шо имаше лани дека может да ги блокирет странските кладилници и тоа е глупост Бугариве им забранија па користеа една програма со која имаш пристап до нив едино кладилниците може да забранат играчи од некоја земја да се коцкаат друго ништо али мислам и за тоа има лек така да .
Сеа баш ги глеам тоа треба да е чиста плуска и 1 Нижнекамск ја кренаа формата после Нова годинаNiznekamsk 4.5 + moze da vleze?
I dali bi vazele u betcity granica golovi posle prodolzenia/penali ?
I daj da sklopime eden tiket GG hokey [emoji12] mozda ke uleta
Додаток т.е. Голем/бел/"руски" билтен ќе им побараш со додатни игри што е.Да не знај некој во Бет Сити за кладење посебно на кошаркар
Дали има во билтенот или додаток се дава нешто или
Дали има на веб страната на интернет?