Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека моментално најбитно му е да му се во ред зглобовите на раката. Он секако е многу паднат на ранг листата, така да не му се од круцијално значење бодовите. Мене накај Стаковски ми иде текмава...

Томич е чист 1.

Иaкo не гo пoзнaвaм, искренo жaл ми е зa oвoј Стефaн :( Акo некoгaш oтвoрaм клaдилницa ќе му дaвaм бесплaтнo дa игрa кaј мене :ROFLMAO:

Иaкo не гo пoзнaвaм, искренo жaл ми е зa oвoј Стефaн :( Акo некoгaш oтвoрaм клaдилницa ќе му дaвaм бесплaтнo дa игрa кaј мене :ROFLMAO:
Сакаш сигурица за сабајле???? Грот-Милер минус у прв сет. Пошо сеа од нервоза стаив 300 глупости за јака сума, ќе видиш како ќе заврши 6-3 прв сет. Иначе играат двајца прејаки сервери каде што брејк паѓа еднаш во 100 години. Арно ама јас ја имам и ќе изеде едниот брејк одма на стартот и после мечот ќе заврши 6-3 6-7 6-7, со по 250 аса за двајцата.[DOUBLEPOST=1421092431][/DOUBLEPOST]
roger/tecau 2-0 tocen
Ако се расервира лепотанов ќе видиш 2-0 за Роџер/Текау :ROFLMAO:
870563-chris-guccione-back-in-business.jpg

На Рајо чист гол му поништија, пенал не му свирнаја па овие си дадоја автогол
:bravobe:

Сега знајш кога ќе ја сврти Рајо? Кога ќе си го видам тилот.

Прееска оваа грчката беше тешка намешталјка
О.Волос со Газорос во 40 минута коеф за 3+ беше 1,90 на 0-0 а пред да почне 1,95 а иам разбрано дека овие местат во втора лига Грциве па и овие Волос ако не се лажам и ги префрлија за местење во втора лига пред некоја година

Го средија јазикот на онлајн странава,не предтоа на старогрчки-јужнословенски беше :cautious:

Денес си напишав тикет и не си го уплатив и ако падне второ полувреме гол на валекано плус да излезе Lowry nad 22.5 ќе си каснам од таквото. 2 хокеи излегоа, данди гг3+, сошо х2, ловри 22.5 +, валекано 1+п&1+вт

Не дека праам клише муабет ама страшен малер ме тера со спортскава. Се тоа што ќе издвојам и нема да уплатам ќе излезе, а од тоа што ќе уплатам едвај 40-50%, колку да не бидам зијан.
Не да се фалам ама да играм на нет(читај да ја уплаќам секоја можна утакмица што ќе ја селектирам на флешскор) страшни пари има да напраам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom