Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
На Фалкао договорот му е со Монако од лани. Баш е во најдобрите години за еден фудбалер, а има 3-4 години сигурно со Монако. Како ќе го убедиш да дојде за 100.000 помалце, будала ли е? Губи 4.5 милиони за 4 години. Во Брест да е ќе остане. :)[DOUBLEPOST=1421014995][/DOUBLEPOST]
Сфативме 0ти си трол веќе. :)
koga bese

Член од
14 април 2012
Мислења
33.064
Поени од реакции
68.076
Фалкао зима голема плата, али носи репутација со себе од тие претходни клубови, плус Мендес му е агент.
Во Порто и Атлетико немаше сезона под 30 гола. Тоа за Торес е поим.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
На Фалкао договорот му е со Монако од лани. Баш е во најдобрите години за еден фудбалер, а има 3-4 години сигурно со Монако. Како ќе го убедиш да дојде за 100.000 помалце, будала ли е? Губи 5 милиони за 4 години. Во Брест да е ќе остане. :)
Па нели со тоа што игра за бренд, можеш да го натераш да намали плата?[DOUBLEPOST=1421015960][/DOUBLEPOST]
Фалкао зима голема плата, али носи репутација со себе од тие претходни клубови, плус Мендес му е агент.
Во Порто и Атлетико немаше сезона под 30 гола. Тоа за Торес е поим.
Како што за Фалкао е поим да ја има славата на Торес?

Член од
14 април 2012
Мислења
33.064
Поени од реакции
68.076
Па нели со тоа што игра за бренд, можеш да го натераш да намали плата?[DOUBLEPOST=1421015960][/DOUBLEPOST]

Koj нормален играч на 28 години прифаќа намалување на плата?
Дај смисли нешто боље ако сакаш да пецкаш.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.813
Поени од реакции
44.142

Јас ако работам во Кока Кола, а ти во Синалко кој ќе зема поголема плата?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Koj нормален играч на 28 години прифаќа намалување на плата?
Дај смисли нешто боље ако сакаш да пецкаш.
Суарез кој е светлосни години пред Фалкао во моментов прифати намалување во Барса.

Ќе ми кажеш дека разликата од Монако и Манчестер Јунајтед е иста како онаа на Ливерпул и Барса?[DOUBLEPOST=1421016416][/DOUBLEPOST]
Јас ако работам во Кока Кола, а ти во Синалко кој ќе зема поголема плата?
Брат, колку што знам не работиш АМА ако во Синалко зимам 100 евра а Кока Кола ми каже, дојди кај нас за 80 евра, ќе отидам зошто Кока Кола е Кока Кола а не Синалко :) Плус, знам дека Кока Кола може да ми понуди покачување а во Синалко врвот е 100 евра :)

R

red.devil

Гостин
Auuuu Peja na koi drogi si ziti se? Suarez od image rights samo gi zema parite sto gi zemase vo liverpul kako plata.

W

wicked_1

Гостин
Суарез кој е светлосни години пред Фалкао во моментов прифати намалување во Барса.

Ќе ми кажеш дека разликата од Монако и Манчестер Јунајтед е иста како онаа на Ливерпул и Барса?[DOUBLEPOST=1421016416][/DOUBLEPOST]

Брат, колку што знам не работиш АМА ако во Синалко зимам 100 евра а Кока Кола ми каже, дојди кај нас за 80 евра, ќе отидам зошто Кока Кола е Кока Кола а не Синалко :) Плус, знам дека Кока Кола може да ми понуди покачување а во Синалко врвот е 100 евра :)
да ама у синалко има наградни игри за вработените, плус паковања со 0.5 гратис. #thinkabout #it

Член од
24 март 2010
Мислења
15.367
Поени од реакции
26.420
Уште Фалкао да можеше да одлучува што сака, без Мендеш да го потпише тоа. :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Уште Фалкао да можеше да одлучува што сака, без Мендеш да го потпише тоа. :D
Види, тоа е веќе друг муабет :)[DOUBLEPOST=1421016766][/DOUBLEPOST]
Auuuu Peja na koi drogi si ziti se? Suarez od image rights samo gi zema parite sto gi zemase vo liverpul kako plata.
Плата. Збориме за плата.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.813
Поени од реакции
44.142

Ептен отиде во крајност Пејо. Ама испушти еден многу битен факт - наредниот договор ќе му биде на 32 нема шанса за покачување кај него, ќе оди само подолу и подолу.

И уште еден факт испуштаме...Манчестер нема потпишано ништо перманентно со него, дечкото си ја лапа платата од договорот со Монако. Мада и да потпишат летово не ми се верува да му ја намалат, посебно ако има цели 3 години со Монако.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom