Shameless (US)

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Фиона сама си се зезна. Јас среќен бев дури оти и се случија тие работи. Заради неа настрада многу семејството, посебно детето црнчето. Дури и на љубовен план e катастрофа.
Тоа и јас го пишав, не дека другите ја зезнаа, туку авторите ликот и го зезнаа. :D
Во првите сезони беше бар малце постабилна, поготово овој Стив/Џими па сега и Џек кога беше во близина. Во четвртава скроз беше излезена од колосек.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Па добро де, не е никаква енигма, дека луѓето се менуваат и имаат различни периоди во животот, претерувате со осудиве....

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Ги испукав сите епизоди и сега ми е жал што ја изгледав толку брзо, за 2-3 недели ,сега кој ке чека до јануари .
Серијава е феноменална, мене ми е во топ5,толку е реална, откачена, RAW што би рекле англичаните.
Сѐ е на високо ниво од сценографија до глума. Ликовите се WOW,Мејси која легенда, колку добро го глуми френк, браво.
Сите ликови закон, Фиона, Френк, Лип и цуриве, Моника, комшиите, Иан и Мики, Карл и тоа плавото психопатче,Шила..
Во последнава сезона ич не ми се допадна што направија со фиона, од најсилниот, најиздржливиот лик во фамилијата ја направија нестабилна лигушка, знам нема спас за фамилијава освен судбината на френк и моника, но се понадевав дека ќе се средат малку.Лип барем да успее со факултетот, ништо повеќе .
Нареднава сезона Френк ќе тера сеа пак по старо, ќе се дешаваат пак трагикомичните дешафки кој фалеа сезонава додека беше болен.
Ете го се враќа сеа и Стив/Џими ,Иан го разболеа,social services се тука, кој ќе чека.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Liam is just happy to be alive. True that. :D

Ајде уште некој ден, едвај ја чекам сезонава.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.736
Абе шоне пингате?
Официјално почнува задутре меѓутоа прва епизода ја пуштија бесплатно* на youtube. Има и 720p торент.

*бесплатно за Американците, но тоа се средува со proxtube

Член од
29 ноември 2014
Мислења
118
Поени од реакции
157
Абе шоне пингате?
Официјално почнува задутре меѓутоа прва епизода ја пуштија бесплатно* на youtube. Има и 720p торент.

*бесплатно за Американците, но тоа се средува со proxtube
Proxtube! :cuc: :cuc: ... Ептен поштуем :) ... Него одам да ја гледам лол

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Откачена епизода, ко и секогаш нели.
Али кутар Иан бе, надвор од контрола е скроз.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.736
Му го заби вибраторот во врат :ROFLMAO:

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Кој глуп потег на Фиона, wow.
Иако типчево е најјакиот што и го лупнале во серијава.

Kajgana Shop

На врв Bottom