Shameless (US)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.736
Ха, што се се случи во последните 5 минути... ќе има драми.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Еј не сум знаел дека има тема за серијава. Па и мал Фиона клуб. Последнава епизода беше прилично драматична...

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Сезонава ми е одлична, мислев дека кога ќе го нема Џими серијата нема да биде иста но се лажев, напротив се подобри ми се. Лип не смее да го напушти факсот, он е надежта за фамилијата :) Фиона си е курвиче со медалја, сцената во автобусот ми беше одлична:cuc::cuc: Ова со Лиам беше брутално, па и Франк со ќерка му.... лудница

Член од
26 февруари 2014
Мислења
11
Поени од реакции
20
Ја обожавам серијава! Многу заебани работи се дешаваат...
Џоан Кјузак беше најцарица :) Кој одлепен лик беше Шила :) Многу смешни ми се Кевин и Вероника. Секогаш имаат некои сцени на коишто се газам од смеење :D Особено со мајката на Вероника во комбинација :LOL:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.736
Колку епска сцена во алиби :)))

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.736
Како вчера да беше кога со нетрпение чекав да почне сезоната а сега веќе заврши :place:
Guess who's back, back in season 5... се гледаме во 2015.

Член од
26 февруари 2014
Мислења
11
Поени од реакции
20
Оу, ноу...! Незнаев дека е последна епизода. :confused:
А таман се израдував... ;)

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Нов лик добивме на крајот од сезоната - Jack. :D

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Изгледав три епизоди, серијава не да е откачена, не знам како можев да се смеам на некои моменти, кога е уствари трагично, али ајде де. :D
Сите се одлепени, па и кои дијалози се водат. :pos:

Супер серија, ќе си продолжам со гледање, иам 4 сезони пред мене.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Сите 4 сезони се смачкани. Последната ми се виде малце поинаква, посериозна и потрагична од другите.
Фиона комплетно ја зезнаа, Деби ја фати пубертет и кризи ја фатија, а баш нејзе ја сметав за понормална од сите, Иан се шекна и тој, едино Лип стана посталожен.

Кога почнува 5та сезона?

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Сите 4 сезони се смачкани. Последната ми се виде малце поинаква, посериозна и потрагична од другите.
Фиона комплетно ја зезнаа, Деби ја фати пубертет и кризи ја фатија, а баш нејзе ја сметав за понормална од сите, Иан се шекна и тој, едино Лип стана посталожен.

Кога почнува 5та сезона?
Фиона сама си се зезна. Јас среќен бев дури оти и се случија тие работи. Заради неа настрада многу семејството, посебно детето црнчето. Дури и на љубовен план e катастрофа.
Fiona? Moar like Дрољона.
damn right

5та сезона треба у 2015 да почне, нема уште поточен датум

Kajgana Shop

На врв Bottom