Терористички Напад во Париз, најмалку 12 загинати

• Креатор на темата Креатор на темата Syn
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.dailymail.co.uk/news/art...ghbourhood-Charlie-Hebdo-offices-located.html
Добро нели е срамота ваков спин да прават...
Тоа што полицаецот загинал е тажно, но не мора одма со вакви глупости...
Ехее, одма после снимката излегоа Босански видеа и други видеа каде што муслиманите од балканов ги бранат терористите.

Од кај знаеш дека главата треба да му се распрсне како лубеница? Си видел на дело како калашников распрснува глава?
Не уништија америчкиве филмови.

ne batka ako imas malo poznavanje na matematika presmetaja brzinata i goleminata na kursumot blizinata od koja e ispukan pa ke go vidis efektot na razornata mok sto ja ima kalaso od neposredna blizina

И другар Камерон the brit ќе дошол на маршот. Нели сите да си куцаат политички поени.
Мислам дека со тоа што не ја покануваат само уште повеќе ја јакнат, али они си знаат. И онака Оланд е политички мртов.

Сега ќе го вратат во живот Вилдерс во Холандија кој што е all over this ќе го зајакнат дополнително анти-исламското движење во Германија и Шведска и дополнително ќе му дигнат рејтингот на Страхе во Австрија.
Од утре ПЕГИДА протести и низ Франција ке има.

Кој дел од МАЛКУ МУ Е, не го разбра?
Па уште ме цитира. Еј, браво.
Брејвик е болно, умоболно створење и нема врска со мене и мојата религија и заслужува да гори у пекол.
Вака е подобро за да сфатиш дека за мене Брејвик и оваа багра терористичка која направи хаос и сее страв и смрт деновиве се исто??? Или треба да идам на нотар и да го заверам тоа?
Најјаки сте вака кога си читате како ви одговара и уште кога ќе ми реплицира со слика.
Бравоу.
Браво, убаво си заклучи сама што сакав да (ти) кажам со сликата. :)
Следен пат размисли дали кога некој цитира и поставува само слика значи дека е некаква контра.
Се извинувам што ве цитирав, ова е последен пат.

Последно уредено:
И експерти имаме овде. Од каде си сигурен дека токму во глава го погодил? Таков куршум од таа близина и да удри во панцир ќе предизвика внатрешно крварење.

Тој на сликата што го величиш го има направено најголемиот конфликт каде најголем број загинати се европски народ.
Индиректно е одговорен за сите имигранти од сите вукојебини на светот со тоа што направил многу простор за населување и потреба за ефтина сила во Европа.
Истиот тој имал посебна програма кое ќе го истреби словенското население во кое технички спаѓаме и ние.
Па величи си го пак.

OMG! Дај место да ми држиш лекции по историја, прочитај ми ги постовите пак.

Ехее, одма после снимката излегоа Босански видеа и други видеа каде што муслиманите од балканов ги бранат терористите.
Значи не ги бранат терористите, него покренуваат акција за полицаецот што загинал.[DOUBLEPOST=1420828260][/DOUBLEPOST]
Ретардиве се скоро цел Блиски исток и нивната стока низ цел свет, не знам како тоа го поврза со твојата лекција по историја
Зиг Хајл

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom