Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
не ми е баш љубовен проблем алиии.... (не ми е ни другарка:D)

коа девојче ќе иде на гости кај другар кај него па да испаднат у град и коа нема да испаднат пошто се заседнале добро им било и утрето ќе ти кажи дека си преспала таму кај многу добриот другар.... тоа е нешто како многу отворена девојка, што лаже у очи и другаров и е секс бади, зар не? :icon_lol:
Не мора да значи.
Јас имам другари со кои може да седам до 3 сабајле, да идам кај нив па и да преспијам кај нив без да се деси нешо пошто ми се другари и имаме граници.
Ко шо сфатив не ја сакаш девојкава ама не ти е ни сеедно.
Ако сте фак бадис не знам зошто она би ти се објаснувала или правдала или зошто ти би имал право да се буниш.
Исто така паметно би ви било да напраите искрен муабет и да се договорите дали ќе се штракате со други на страна или ќе си бидете еден со друг само за да нема драми од типот на „Ама јас друкше мислев...“

Мислев на друго ставање :pos: :D
Се шалам. Ако ти се свиѓа, иди и.
Ако не ти праи мерак, мани ја таму :cool:
ми се свиѓа, ми праи мерак али не гледам никаква иднина освен да се видиме 2-3 пати (ако биде и тоа уопште) :icon_lol:
па ќе видам како ќе идат работите.... од оние гласните девојки е што може да испадне у град и со 20 души да се запознае..... и од тие што флертураат многу :) а тоа мене би ме извадило од кожа хаха[DOUBLEPOST=1420660580][/DOUBLEPOST]
Не мора да значи.
Јас имам другари со кои може да седам до 3 сабајле, да идам кај нив па и да преспијам кај нив без да се деси нешо пошто ми се другари и имаме граници.
Ко шо сфатив не ја сакаш девојкава ама не ти е ни сеедно.
Ако сте фак бадис
не знам зошто она би ти се објаснувала или правдала или зошто ти би имал право да се буниш.
Исто така паметно би ви било да напраите искрен муабет и да се договорите дали ќе се штракате со други на страна или ќе си бидете еден со друг само за да нема драми од типот на „Ама јас друкше мислев...“
првиов болд-па не ја сакам далеку од тоа иако многу ми се свиѓа и претпоставувам дека нема да биде ништо сериозно (иако можда и би пробал нешто поише) пошто напишав пред 2-3 минути зашто
вториов-не сме ни фак бадис за жал :icon_mrgr: една вечер се упознавме па си останавме у контакт
па да и ако се видиме како што планирам/е може и таков муабет да испадне

ме сакала како "другар" а одамна "ја тегнам" да испаднеме и ми вети деновиве дека ќе испаднеме па сеа ќе се потрудам јас да почне да ме гледам како "не другар"... баш и онака тоа на заебанции и го пишав и од таму немаше некој одговор за тоа освен насмевка
од женска перспектива вие коа гледате некој "како другар" и сепак би испаднале со него у оваква ситуација? (а далеку сте од другари освен на фб и што се имате видено у град неколку пати и еднаш у кафана испаднато покрај други луѓе)

и муабетов не е за девојкава од погоре, со таа си расчистивме, едноставно не сме за заедно а инаку топ си е девојчето

ме сакала како "другар" а одамна "ја тегнам" да испаднеме и ми вети деновиве дека ќе испаднеме па сеа ќе се потрудам јас да почне да ме гледам како "не другар"... баш и онака тоа на заебанции и го пишав и од таму немаше некој одговор за тоа освен насмевка
од женска перспектива вие коа гледате некој "како другар" и сепак би испаднале со него у оваква ситуација? (а далеку сте од другари освен на фб и што се имате видено у град неколку пати и еднаш у кафана испаднато покрај други луѓе)

и муабетов не е за девојкава од погоре, со таа си расчистивме, едноставно не сме за заедно а инаку топ си е девојчето
Врати се една страна поназад, и прочитај го првиот пост, т.е тоа во сликата :)

Ете така гледаме.

Кога гледаш некој како другар, тоа за жал за другата страна, таму и завршува.
Најлошо е женско кога ќе ти каже дека си сладок. Ова ти е епитет кој нејќеш да го слушнеш, зашто те замислува како ти ги тегне обравчињата и си раскажувате серии, место да има поперверзни мисли.
А тоа што ти ставила насмевка, е културен начин за да не ти ги повреди чувствата и да ти каже не ме замарај, не ме интересираш на таков начин. Веројатно. Не тврдам дека 100% е вака.

Кога гледаш некој како другар, тоа за жал за другата страна, таму и завршува.
Најлошо е женско кога ќе ти каже дека си сладок. Ова ти е епитет кој нејќеш да го слушнеш, зашто те замислува како ти ги тегне обравчињата и си раскажувате серии, место да има поперверзни мисли.
А тоа што ти ставила насмевка, е културен начин за да не ти ги повреди чувствата и да ти каже не ме замарај, не ме интересираш на таков начин. Веројатно. Не тврдам дека 100% е вака.
А како се осеќаат женските кога машко им кажува „слатка си“ и тоа го мисли како многу добар комплимент? За другар прашувам :D

А како се осеќаат женските кога машко им кажува „слатка си“ и тоа го мисли како многу добар комплимент? За другар прашувам :D
Што знам, мене кога некој ќе ми рече “слатка си“, слична/женска верзија ми е на она што Маја го кажа погоре.
Као, слатка, фина, се ок, али може подобро, не е тоа-тоа.
Лично, имам аверзија кон зборот “слатка“.
Но, може други девојки различно го сфаќаат. :)

Што знам, мене кога некој ќе рече “слатка си“, слична/женска верзија ми е на она што Маја го кажа погоре.
Као, слатка, фина, се ок, али може подобро, не е тоа-тоа.
Лично, имам аверзија кон зборот “слатка“.
Но, може други девојки различно го сфаќаат. :)

А можи и другар му поинаку го кажува. :D

А можи и другар му поинаку го кажува. :D
Секако, се зависи од контекстот, затоа и реков различни луѓе, различни ситуации. :D
Инаку, секогаш имам чувство дека после “Слатка си“, следи некое “...ама“.
Што знам, као слатка си, ама не си убава, не е тоа-тоа.
Ама можеби грешам. :D

Зависи која како, али мене ми се допаѓа. Убава, згодна, тоа се комплименти на физичка база, кои секој може да ти ги каже. Слатка ми е некако знак дека му се допаѓа и нешто друго, дали начинот како зборувам, некој гест што го правам, забележал некоја ситница друга која му е симпатична итн. Да не филозофирам, слатка бар за мене, е многу добар комплимент, нормално даден од дечко кој се гледа дека е заинтересиран за тебе. :D
Доколку после тоа - Слатка си - следи зборчето али, нормално дека е лошо. Затоа кажи си го само тоа и насмеј се. Мислам пренеси му на другар ти, де. :D

или најубава или ништо.
Биди искрен Рики. Гледај твојата секогаш да ти е тебе најубава.

Пипер еден.
Абе знам ја што да кажам/правам, не барам совет :D Муабетов за ова ме изненади, дека ако женско каже дека некој е сладок дека е лоша работа уствари, па затоа ме заинтересира дали е исто и обратно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom