Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

RsGAxxm.jpg
Богами на сликава баш како вонбрачно му е, ептен личеле тогаш

Sent from my Nexus 7

Втор голман ни е Виктор факинг Валдес :lolzz: уште одбранава остана за комплетирање + уште еден во средина.
Старово не старее :icon_mrgr:
Една другарка ме прашуваше дали се фарба чоекот , дур ја гледавме утакмицата на 1ви. Мене не ми личеше така ,но можно е

Долго време беше повреден, а пред тоа прикажа добри игри. Мада и со "мајската лубеница" напред би бил покорисен од Андерсон.

Има некој кој Андерсон уште го рачуна фудбалер на Јунајтед ?

Една другарка ме прашуваше дали се фарба чоекот , дур ја гледавме утакмицата на 1ви. Мене не ми личеше така ,но можно е

Дедо ми е 73г, нема едно бело влакно. Се познава фарбана коса.

Која е понтава со Валдес ?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Која е понтава со Валдес ?

Солиден втор голман, кој колку-толку ќе му биде конкуренција на Де Хеа и ќе го поттикнува и мотивира да напредува повеќе и да биде постојано во добра форма.

Ја не се откажувам од Андерсон и Нани додека не ги продадат.:)
Андерсон веќе нема шанси и да заигра барем не за првиот тим и доколку има заинтересиран тим за него без размислување ќе го продадат ако не на лето си оди како слободен играч, а и Нани не верувам да се врати нареданта сезона зошто да веруваше во него ЛВГ немаше да го прати на позајмица не е тој некој млад играч.

Солиден втор голман, кој колку-толку ќе му биде конкуренција на Де Хеа и ќе го поттикнува и мотивира да напредува повеќе и да биде постојано во добра форма.
Во ред тоа али има по битни играчи за зимање во одбрана и среден ред не дека е лошо со Валдес :)

Во ред тоа али има по битни играчи за зимање во одбрана и среден ред не дека е лошо со Валдес :)

Овој сам се нацрта тука, не дека се воделе тешки и макотрпни преговори со Барселона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom