Windfucker
Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
- Член од
- 30 април 2010
- Мислења
- 8.459
- Поени од реакции
- 15.326
Не знам што ти пречи човекот и неговата пропаганда која што е оправдана.Смачено ми е да пишувам една иста работа 1.000.000 пати ама лугето очигледно или не разбираат македонски или не им се миени ушите.......
Значи да расчистиме една работа.Не може да се паркираш тебе каде што ке ти прдне на дебелото месо....За тоа постојат паркинг плацеви кои на твоја штета се наплакаат.....Не може да се паркираш пред Т.Ц Бисер на лента која е за автобуси ,па кога ке дојде пајакот да се вадиш со ефтина финта..А бе на 2 минути се паркирав,па после цела пајак служба да ти биде крива зошто баш тебе те нашле да те дерат.....
Ако си од Скопје,ама изгледа не си,сеуште има диви паркинг плацеви кои на твоја несрека не ти се до дебелото месо а треба да пешачиш 5 минути(денес мерено од паркинг до ГТЦ)......
Ако си решил да бидеш горд сопственик на миленик на 4 тркала,треба да разбереш една работа дека ке треба да го паркираш каде што треба,а не каде што ти прднало тебе на дебелото месо......
Јас колку што сум видел,до сега ниеден пајак нема дигнато прописно паркирано возило макар и да е на див паркинг,а сеуште ги има низ градов.....
Значи или патиш од комплекс на дебелото месо,или не ти се миени ушите........
И за крај престани да пропагираш и да ги гушиш лугето со твоите постови,зошто си навистина оток бе .....
Ако читаш внимателно тој нема проблем со тоа што пајакот крева непрописно паркирани возила, туку има проблем што некој си узурпирал општинско место (читај мое и твое) и за тоа си наплаќа паркинг.