Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Ne znam kako da vi kazam ama u Inter ke ide Messi.

Настрана заебанција, логичен потег би бил за Меси да отиде во Италија, само прашање е кој од Италјанците има доволно средства да го исплати.

Шо да ви речам не знам. Вика иаме пари, лап Озил. Вика летово ќе се засилиме, лап Санчез. Викаат Меси ќе си одел од Барса .... :sneaky: #остваруваме
А пелените кога ќе ги добиете?

Види, ако реално Барса го продаваат, а не да чекаат да му истече договорот, пак ќе побараат минимум 150 мил. Нема шанси ни тие а ни самиот Меси да дозволат Роналдо или Бејл да е најскап трансфер. А за платата што самиот тој ќе ја бара да не правиме муабет.

Озбилен муабет му прави бе :D

Зашо да не му правам, Меси никаде не би се снашол освен во Италија. А Интер зимово и тоа како покажуваат дека се озбилни.[DOUBLEPOST=1420745520][/DOUBLEPOST]НЕ БИДИ ХЕЈТЕР !

Зашо да не му правам, Меси никаде не би се снашол освен во Италија. А Интер зимово и тоа како покажуваат дека се озбилни.[DOUBLEPOST=1420745520][/DOUBLEPOST]НЕ БИДИ ХЕЈТЕР !
Да, може на позајмица ќе го земат и ќе ја отплаќаат на рати. Зошто само во Италија да се снајде бе. Цел живот го прашуваат can you do it on a cold rainy night at Stoke. Сигурно ќе биде ептен мотивиран и ќе им/си ја скрши кичмата.

In other news
OFFICIAL: Frank Lampard never signed for MLS side New York City and is solely a Manchester City player. :icon_lol:

Сите ги зaебaa oни.
И Стрoтмaн, Тиaгo, Хaзaрд...
Па така е најреално , видал има лоши колена , а и лоша фризура ,го зборат багабонт бил бабиве во ЈСП. Стротман скоро сигурен сум дека ке го купат летоска (се разбира ако е ок) , ТИаго ни јас не знам каде е , дали воопшто игра , а за Еден е Еден ,дечкото си (зг)реши одбра пари пред традиција и хисторија (не ливерпул). :несвест:
Не шала на страна се препукавме со горе набројаните , но не по наша вина , така ни ги сервираа како дан дијал , па нормално е чоек да се занесе , со оглед на тоа што баш тие играчи ни беа најпотребни во тој момент , сега го имаме Блинд и кој ве шиша вас.

Па така е најреално , видал има лоши колена , а и лоша фризура ,го зборат багабонт бил бабиве во ЈСП. Стротман скоро сигурен сум дека ке го купат летоска (се разбира ако е ок) , ТИаго ни јас не знам каде е , дали воопшто игра , а за Еден е Еден ,дечкото си (зг)реши одбра пари пред традиција и хисторија (не ливерпул). :несвест:
Не шала на страна се препукавме со горе набројаните , но не по наша вина , така ни ги сервираа како дан дијал , па нормално е чоек да се занесе , со оглед на тоа што баш тие играчи ни беа најпотребни во тој момент , сега го имаме Блинд и кој ве шиша вас.
Не се шaлев де, oзбилнo. Писле ми текнa декa Мoурa гo зaбoрaвив...

Да, може на позајмица ќе го земат и ќе ја отплаќаат на рати. Зошто само во Италија да се снајде бе. Цел живот го прашуваат can you do it on a cold rainy night at Stoke. Сигурно ќе биде ептен мотивиран и ќе им/си ја скрши кичмата.

In other news
OFFICIAL: Frank Lampard never signed for MLS side New York City and is solely a Manchester City player. :icon_lol:

I'm not even gonna bother :kuracc:

Аи, аи, аи, Хорхе, Хорхе, испадна глуп овој пат ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom