- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.923
- Поени од реакции
- 41.896
Јас да сум како нив од жал ќе им го подарам на Ливерпул ![Пипи :pipi: :pipi:](/styles/default/xenforo/emot/pipi.gif)
![Пипи :pipi: :pipi:](/styles/default/xenforo/emot/pipi.gif)
Среќа не си, среќа.Јас да сум како нив од жал ќе им го подарам на Ливерпул![]()
Среча не си, среча.
Не, во Ливерпул е, само им го истрениравмеСлучајно Валдес во Јунајтед да не отишол ?
Јас па читав дека Давид со новиот договор ќе е најплатен голман на свет. Нема шанси Валдес да е на 110,000. Огден ќе пише како и да е.Цирка некоја цифра на твитер од 110.000 фунти, али чисто сумњам дека е толку, со оглед на тоа дека планираат новиот договор на Де Геа да биде 140.000 неделно.
Ако му стварно дале толку на Валдес, нека се удават нашиве во каналот, зашто превише пари се за втор голман, а ако стварно му понудат 30.000 повише на Де Геа од Валдес, слободно нека им го исцепка договорот пред нив.
Шоако му понудат, се знае кај ќе заврши он, за 2-3 години прекусила.Цирка некоја цифра на твитер од 110.000 фунти, али чисто сумњам дека е толку, со оглед на тоа дека планираат новиот договор на Де Геа да биде 140.000 неделно.
Ако му стварно дале толку на Валдес, нека се удават нашиве во каналот, зашто превише пари се за втор голман, а ако стварно му понудат 30.000 повише на Де Геа од Валдес, слободно нека им го исцепка договорот пред нив.
прав си, и да потпише нов договор јасно е дека се враќа во Шпанија иако неговите не сакаат да биде изложен на притисок . Само да извлечеме јаки пари.Шоако му понудат, се знае кај ќе заврши он, за 2-3 години прекусила.
Инаку, колку беше само очигледно дека ќе потпише уште кога дојде на тренинзи, иако ви негиравте ко прес центар на министерство.
Супер голман е Викторче, дури и за прв избор, од Харт сигурно не е поголем киксер.
Кога не извлекол Јунајтед јака пара од Реал, па сеа да биде проблем.прав си, и да потпише нов договор јасно е дека се враќа во Шпанија иако неговите не сакаат да биде изложен на притисок . Само да извлечеме јаки пари.![]()
Па така некако, тие 140к неделно е од тој фамозен договор што го зборат дека ке му го понудат, 36 милиони фунти за 5 годишен договор.Не, во Ливерпул е, само им го истрениравме
Јас па читав дека Давид со новиот договор ќе е најплатен голман на свет. Нема шанси Валдес да е на 110,000. Огден ќе пише како и да е.
Цуцето му е базирано во Мадрид, ке го прелаже плавушатаШоако му понудат, се знае кај ќе заврши он, за 2-3 години прекусила.
Инаку, колку беше само очигледно дека ќе потпише уште кога дојде на тренинзи, иако ви негиравте ко прес центар на министерство.
Супер голман е Викторче, дури и за прв избор, од Харт сигурно не е поголем киксер.
Имаше Бастерд од нап фан клуб добар предлог за ваков дил - Де Геа и Бејл со доплата наша секако. Ем вие го земате идниот шпански бр. 1 и капитен на Шпанија најверојатно, ем по се изгледа ќе го имате Ројс а ние ја имаме од Бејл секоја можна корист со оглед на тоа дека заедно со Хамилтон и Мареј се тројката најпознати спортисти Британци моментално.Кога не извлекол Јунајтед јака пара од Реал, па сеа да биде проблем.![]()
Ја не приметувам, гледам еден трансфер 3 пати постиран, неиден пост избиршан за redundancy на постовите.Добро бе луѓе, приметувате или не дека сте бришени тука?
сеири, слики, цитирања, глупости, во другата тема. Банови ќе летаат од сега.
Тројка е лимит, зошто станува збор за Валдес.Ја не приметувам, гледам еден трансфер 3 пати постиран, неиден пост избиршан за redundancy на постовите.