Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Za vecer A.Davis - 22+ (Mozzart )

Iako so igracive e se mozno ova mi izlgeda kako dobar tip.Odamna nema prefrleno granica, a granicava ne e mn visoka. Vecer Sarlot se bez Jefferson ako ne se lazam pa tesko nekoj da go cuva.Treba da e tesna utakmica i treba da ima golema minutaza pa da se nadevame ke vleze :)
(y)

Харден у уста да го ебам.3 четвртини ги бркам на 3 разлика хјустон првата ја даде, после дечкото патиките си ги лиже и ја чекам минус на крај за он да почне да ги фрла.Абе све да ти ебам у пичка.Не ми зема којзнае колку пари ме изнервира куртонот со тоа понашање

Не сме биле единствени шо плаќаме данок в кладилница. И во Црна Гора се воведи данок, ама тие појаки од нас, 15%.
Ова ми стигна на меил од меридијан бет:
POREZ NA DOBITAK IGRAČA - PROTIVUSTAVAN

Legalna industrija igara na sreću ponovo je dovedena pred zatvaranje, zbog neprimjenjivih zakonskih eksperimenata.
Predviđeno je da igrači plaćaju 15% od svakog pojedinačnog dobitka pri čemu se oporezuje i sam ulog.
Usvojeno rješenje ne postoji u ovom obliku ni u jednoj zemlji u svijetu.

Ceo članak možete pročitati OVDE

Југра 1 1,75
Динамо Минск 4,5+ 1,65
Секој ден се заебувам додавам уште некоја на овие што ги даваш да направам 2-3 коеф и се таа ме дупи, денес само овие две ги пуштив ама 5.5 динамо минск толку е границата во глупавата плеј ин. ај со среќа нека ни е :D

Има шанса Карлович на Ноле еден сет да му земе? 3.80 коефициент ме влече ептен некако.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom