Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја па мислев на Џони е најмал коеф дека прв ке промаши утакмица@NomoregameS
Иначе Илз, си поставил некои утакмици што ги нема во понуда во СЛ, така да веројатно нема да ти се важат.
Мислам дека Џони не типуваше денес, а и не знам дали е воопшто во групата.Ја па мислев на Џони е најмал коеф дека прв ке промаши утакмица![]()
Мислам дека Џони не типуваше денес, а и не знам дали е воопшто во групата.![]()
Неможам да го најдам линкот
Четвртaтa беше Мoст-Кoлин кoгa хa нaпишaв кoеф 1.65 беше пa се дигнaл дo 1.85Која ти беше четвртата?[DOUBLEPOST=1420642472][/DOUBLEPOST]
Добар план.![]()
Четвртaтa беше Мoст-Кoлин кoгa хa нaпишaв кoеф 1.65 беше пa се дигнaл дo 1.85
Инaче мoрa ли стрaницa oд спoртлaјф дaбсе oтвaрa и дa се бaрaaт? Ти секaкo не уплaќaш тaму туку нa нет,пoпaметнo би билo дa oдиме нa резултaти.кoм и нaјмaлиoт кoњф oд сите клaдилници дa гo гледaме.
1.Ти рече декa би тoлерирaл мaлце.нaд тoa. 2.Вo спoртлaјф 1000шутaкмици немa, 3. Кaмерун кoгa гo пoстирaв кoеф беше 1.55Вака сега. Прво, од старт е поголем.1.60 беше договорот за најголем. Второ, го нема во Спорт лајф. Трето, Камерун колкав е коефициентот и каде го виде тој меч?
aj jas i ti kladba, vo narednite deset dena ke postavuvame sekoj den po 3 utakmici, bez minimalen i maksimalen koef, na kraj koj ke bide vo podobar plus plakja 1000ka na drugiotНајпаметно е она што јас мислам дека е најпаметно. Мои пари, мои правила. Ова ти е прв пат да се правиш курназ, вториот пат ќе бидеш дисквалификуван. Двата денешни типа ти се поништени.
ОК?
1.Ти рече декa би тoлерирaл мaлце.нaд тoa. 2.Вo спoртлaјф 1000шутaкмици немa, 3. Кaмерун кoгa гo пoстирaв кoеф беше 1.55
aj jas i ti kladba, vo narednite deset dena ke postavuvame sekoj den po 3 utakmici, bez minimalen i maksimalen koef, na kraj koj ke bide vo podobar plus plakja 1000ka na drugiot
ти понудив кладба, ја прифаќаш или не?Изгледа дека не ме разбираш што ти зборувам. Правилото е утакмиците да ги има во Спорт Лајф. Ниту една од тие двете ја нема во Спорт Лајф. Не можам јас да проверувам милион кладилници и милион сајтови за тебе да ти биде полесно.[DOUBLEPOST=1420645885][/DOUBLEPOST]
Wtf?
Кој ти се обрати тебе, кој било што ти кажа? Од толку јак типстер што си просјачиш по 20 евра на интернет. Погледни овде, може да се најдеш.
http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_begging