Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Дај бе Хесе нека оди централно, за кур не го бива на крило.

Зашто бе лепи... па што ќе освоиме годинава??

Прва желба ми е секако фамозната одбрана на ЛШ.
Втора лигата. Купот за разлика од лани годинава, рамнодушно.
Иначе не ја глеам, јадам гомна на затворено, да ја глеав ќе се нервирав шо никако не можеме да ги тепаме коњиве и немаше да го пишам ова ваљда. :icon_lol:

Пеналче и корниче. Тоа шо им го прајме на Барса веќе некое време овие во поголема мера и поизразено ни го прават. Алал да им е како им пројдува ваков масакар, никаква игра за око и 2 ебани гола.

Алиии... смо имали вечи посет лопте

Карло преземи нешто. Трес деротас консекутивас :cautious:

Дај бе Хесе нека оди централно, за кур не го бива на крило.
Хесе ми е копија на Роналдо на помлади године. Многу, многу поопасен е кога игра лево крило, а на десно се губи.
И еве, според логиката ако се играло со Крос и Кедира на средина дека немало ни против Валенсија да загубиме. Ви паѓа и тоа у вода дека Карло ја заебал против Валенсија.

Да не тепавме у ЛШ у последна минута, каков комплекс ќе ни набиеше Атлетико у рок од една година...кој би рекол дека тим што немаше 20 године победа против нас ќе не гази кај стигне :)
Отпаѓаме од купов, нема шанса да пројдемо. Што е тука е, нека се средат за у Примера и за ЛШ.

Не исплескаа со втор состав. :icon_lol:

Единствена замерка за Карло е тоа што 30 минути во второ полувреме нападите ни се состоеја од испраќање бескорисни нафрлања од страна на Арбелоа. Требаше да го пушти Карвахал при таква ситуација во второто полувреме. Од друга страна пак може сакаше да го заштеди, како и да е бидна.

Секој пат кога игра Реал со Атлетико напаѓачите се претвораат во аматери кои првпат се гледаат на теренот. Нема никаква поврзаност, пребавни се за тоа колку брзо одбраната на Атлетико ја чита играта.

Роналдо не е во форма, Бензема не е во форма, Хамес не е во форма, само Бејл е во форма, даде 2 гола во финалињата лани па нема потреба од критики за него.
Исто така не може и се да тепаме до крај, после толкава низа победи очекувано е. Што е ова, Бајерн?

2 прекина = 2 гола
Море и пичку матер нека идат сите.

Хаос пичке лудило. Не загрижува толку поразот, колку што повторно примаме гол од корнер, и повторно ми се чини Рамос задоцни со интервенција. Тоа не е добро. Кедира е добар само за посед, офанзивни задачи нема потреба да му се даваат пошо очигледно не го бива за тоа. Се надевам Модриќ ќе се врати на теренот што побрзо и да се вратат работите во нормала (нова серија победи :jeeee:).
А да, само што ми јавија од режија, се подготвува материјалот со хајлајцот од учинокот на Бејл вечерва.

Ја не паметам од овие една утакмица каде тие имале добра игра и доминирале нешто со многу шанси.Све некои блесави голови од нигде никаде или па пенал чист чист.Почнаа добро второ полувреме,ама после пеналот беше крај.Незнам какво време е мајмунов да ми изиграва врвен стратег.

Сигурно е дека Модриќ фали многу,а Бејл си игра курташак уште од почеток на сезонава.Единстевно Бензема и Марсело беа условно кажано добри денеска...

ХАЛА МАДРИД

Хесе ми е копија на Роналдо на помлади године. Многу, многу поопасен е кога игра лево крило, а на десно се губи.
И еве, според логиката ако се играло со Крос и Кедира на средина дека немало ни против Валенсија да загубиме. Ви паѓа и тоа у вода дека Карло ја заебал против Валенсија.

Да не тепавме у ЛШ у последна минута, каков комплекс ќе ни набиеше Атлетико у рок од една година...кој би рекол дека тим што немаше 20 године победа против нас ќе не гази кај стигне :)
Отпаѓаме од купов, нема шанса да пројдемо. Што е тука е, нека се средат за у Примера и за ЛШ.
Колку шанси направија тие пак од игра?
Ја ќе ти кажам, ниедна. За разлика со Валенсија кога не силуваа на средината, овие ни го силуваа нападот, не мрднаа кога пробаа да направат акција, немаа ебен шут на гол од игра. Тоа го правеше екстра физикалец во средината, можеш да збориш колку сакаш.

Најкриво ми е што изгубивме поради два глупи гола, онака ни игра ни ништо, 2-0, прц. Како и секогаш против нив. Дотогаш барем го контролиравме натпреварот, таман почнавме посериозно да напаѓаме и се врати стариот Рамос. Се гледа дека играчиве се истрошени, ги исцеди Карло, али ајде, полабаво ќе влеземе во остатокот од Примера, мислам дека премногу ќе ни дојдеа уште две Класика да ги игравме, ако нешто мораше да оди жртва за Примера нека биде тоа купот, сепак мислам дека таа е најбитна оваа сезона, премалку е една титула во седум години за клуб како Реал. Али сигурен сум дека Карло ќе ги измотивира играчите и на Бернабе ќе се борат до последна минута.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom