Nekoj da znae glavnata betcity vo Skopje do kolku raboti denes?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nz kako e prv pat uplakam vaka vo betcityVo betcity ako ti e,1 kvota ke se racuna.Ne sum 100% siguren,ama mora da bide starter.Ova za fudbal,za kosarka i hokei nema vrska.
Динамо Рига - Јокерит 4,5+ 1,74
Одличен коеф и има валуе Јокерит се машини за оваа граница скоро 90% од резултатите им се 3-2 4-1 3-1 Рига е тим шо можеби ја игра последната сезона во КХЛ
ај едно прашање за тебе, зошто секогаш ги омаловажуваш другите, зошто секогаш имаш став дека ти си во право, дека другите немаат поим за ништо ?Абе нема проблем, ќе се натегам јас со тебе 10 дена за посрани 16 евра кои веројатно и ги немаш да ги исплатиш. Да замижам на нет ќе направам 16 евра, немам попаметна работа со тебе ќе се гњавам. ГоспоТ да чува и да брани.[DOUBLEPOST=1420654284][/DOUBLEPOST]
Зошто бе Мафо? Такмичењето е фер, и од никого не се бара пари за учество.
Леброн, Ирвинг, Шамперт и Варежао.Кој не игра вечер а Кливленд?
Me mrzi da baram po pravilana ama sum imal vakov slucaj,1 kvota mi ja racunaa..E sega znaat da si promenat pravila,ama za fudbalov najrealno e 1 da se racuna ako ne e starter.Cuvaj go tiketot ako ti e singl,bi trebalo povrat na parite.Nz kako e prv pat uplakam vaka vo betcity
Nisto ne gi vrakaat sega mi vika ako e vlezen ti se racuna kako da igralMe mrzi da baram po pravilana ama sum imal vakov slucaj,1 kvota mi ja racunaa..E sega znaat da si promenat pravila,ama za fudbalov najrealno e 1 da se racuna ako ne e starter.Cuvaj go tiketot ako ti e singl,bi trebalo povrat na parite.![]()
Abe da im ebam sektashite,kazi im go pravilovo nivno :Nisto ne gi vrakaat sega mi vika ako e vlezen ti se racuna kako da igral
- Player total (soccer) - it is necessary to predict an individual total of a player by definite results – scored goals, passes, shots at goal, shots on target, fouls, offsides, covered distance (km) and others, including combined bets – player scores and team wins, player scores and team wins with definite result and others. Own goal is not included. If a player did not play in a starting lineup, the winning coefficient on the bets on him is to be equal to "1".
Utre so ova im odam hhh ne mi e za 200 denari ama deka se praet idiotiAbe da im ebam sektashite,kazi im go pravilovo nivno :
idioti