Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Динамо Рига - Јокерит 4,5+ 1,74
Одличен коеф и има валуе Јокерит се машини за оваа граница скоро 90% од резултатите им се 3-2 4-1 3-1 Рига е тим шо можеби ја игра последната сезона во КХЛ
;)

Абе нема проблем, ќе се натегам јас со тебе 10 дена за посрани 16 евра кои веројатно и ги немаш да ги исплатиш. Да замижам на нет ќе направам 16 евра, немам попаметна работа со тебе ќе се гњавам. ГоспоТ да чува и да брани.[DOUBLEPOST=1420654284][/DOUBLEPOST]

Зошто бе Мафо? Такмичењето е фер, и од никого не се бара пари за учество.
ај едно прашање за тебе, зошто секогаш ги омаловажуваш другите, зошто секогаш имаш став дека ти си во право, дека другите немаат поим за ништо ?

Ај бе атлетико-реал распукајте се со голови уште неа ГГ ја чекам.

да ви го ебам тоа мултимилијадерскиот состав кога неможете еден ебан гол да дадете, толку.

Me mrzi da baram po pravilana ama sum imal vakov slucaj,1 kvota mi ja racunaa..E sega znaat da si promenat pravila,ama za fudbalov najrealno e 1 da se racuna ako ne e starter.Cuvaj go tiketot ako ti e singl,bi trebalo povrat na parite.(y)
Nisto ne gi vrakaat sega mi vika ako e vlezen ti se racuna kako da igral

10906172_433725846779014_7526816686871982334_n.jpg

Оно кад видиш да ти пролази и последња утакмица на тикету
60ae50b1e8af53e9607435bcf7500633.gif

:cuc::zver::pos::pos:

ауууу игривееее

10922809_433168693501396_5656282519690509624_n.jpg

:cuc:

Џони да земе да уплати второ дете Новак да добие помеѓу годинава и 2039та...Ноле утре иде на васектомија а за секој случај почнува и со апстиненција

Пази игра.. "Drugo dete Natasa Bekvalac" :cuc:

Треба уште по хардкор игра "Таткото на второто дете на Наташа Беквалац"...она сама да уплати ќе утне :ROFLMAO:

Nisto ne gi vrakaat sega mi vika ako e vlezen ti se racuna kako da igral
Abe da im ebam sektashite,kazi im go pravilovo nivno :

• Player total (soccer) - it is necessary to predict an individual total of a player by definite results – scored goals, passes, shots at goal, shots on target, fouls, offsides, covered distance (km) and others, including combined bets – player scores and team wins, player scores and team wins with definite result and others. Own goal is not included. If a player did not play in a starting lineup, the winning coefficient on the bets on him is to be equal to "1".

idioti

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom