- Член од
- 8 септември 2011
- Мислења
- 3.675
- Поени од реакции
- 2.622

Бев да прошетам малце низ центар како сите луѓе

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Понесредено е на ФБ ама и полесно е сега може и да се манипулира таму да се бришат мислења едитират итн на форум тоа неможе ајде и јас ке ја пробам среката пиши коа ке средите тоа или директ внесиме во групатаДа тепа Хјуит со 2-0.
Мемфис вечер игра со најумрената екипа моментално у НБА заедно со Филаделфија, а тоа е тимот на Њу Јорк. Главните играчи сигурно ќе имаат лимитирани минутажи затоа што победа е 99% извесна и не верувам дека ќе ги умара премногу. Затоа добар избор е Гасол минус на поени според мене.
П.с. Освен @Harvey S. ако има уште некој друг што не му одговара на ФБ нека каже, а ако е само он лесно ќе го средиме проблемот, ќе ми пишува он на мене или на Ставро по ПП кој тип сака да го игра и таму ќе го ставаме. Да не биде дека за еден мењаме цел концепт, зашо и јас мислам дека на ФБ е полесно, вака форум да правиме, да се ебавме мислам дека не вреди.
Нема шанси за манипулација, ќе ставиме правило дека треба минимум 2 или 3 часа пред утакмицата да се постави типот така да после тоа нема да биде можно едитирање. А и у случај да се едитира пишува на постот Edited така да тоа лесно ќе биде откриено.Понесредено е на ФБ ама и полесно е сега може и да се манипулира таму да се бришат мислења едитират итн на форум тоа неможе ајде и јас ке ја пробам среката пиши коа ке средите тоа или директ внесиме во групата![]()
Ќе го трејдале го извадиле од состав у последен момент, и ја го играв.ne igra dion waiters za klivlend denes ?!
Ајде имаш уште 5 минути да дадеш 4 коша...0од4 за 3 поени...балканска работа...добар шут за 3ка имал..ама тоа се дешава еднаш на секоја 10та утакмицаТелетовичу ајде стигни до 10 поени молимте![]()
![]()
@ДоневАјде имаш уште 5 минути да дадеш 4 коша...0од4 за 3 поени...балканска работа...добар шут за 3ка имал..ама тоа се дешава еднаш на секоја 10та утакмица![]()
Секоја вечер на надрвен кур се наденам, вчера Геј денес Холидеј, се прашувам утре кој ќе биде...