Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
:oftopik:
Бев да прошетам малце низ центар како сите луѓе :D и застанувам до бетсити да фатам ви-фи да проверам некои утакмици, пред мене мерцедес ЦЛА 220, и додека ги гледав утакмиците испаѓаат од кладилница двајца копиљаци не поголеми од 20 години, си влегуваат во него го испукуваат, нормално сите зејат во нив, требаше да ги застанам да ги прашам некоја дојава да ми дадат :icon_mrgr: или па татко им е некој тежок бизнисмен.

Да тепа Хјуит со 2-0.

Мемфис вечер игра со најумрената екипа моментално у НБА заедно со Филаделфија, а тоа е тимот на Њу Јорк. Главните играчи сигурно ќе имаат лимитирани минутажи затоа што победа е 99% извесна и не верувам дека ќе ги умара премногу. Затоа добар избор е Гасол минус на поени според мене.

П.с. Освен @Harvey S. ако има уште некој друг што не му одговара на ФБ нека каже, а ако е само он лесно ќе го средиме проблемот, ќе ми пишува он на мене или на Ставро по ПП кој тип сака да го игра и таму ќе го ставаме. Да не биде дека за еден мењаме цел концепт, зашо и јас мислам дека на ФБ е полесно, вака форум да правиме, да се ебавме мислам дека не вреди.
Понесредено е на ФБ ама и полесно е сега може и да се манипулира таму да се бришат мислења едитират итн на форум тоа неможе ајде и јас ке ја пробам среката пиши коа ке средите тоа или директ внесиме во групата :D

Да се организираме во форум подобро ќе биде ...

Понесредено е на ФБ ама и полесно е сега може и да се манипулира таму да се бришат мислења едитират итн на форум тоа неможе ајде и јас ке ја пробам среката пиши коа ке средите тоа или директ внесиме во групата :D
Нема шанси за манипулација, ќе ставиме правило дека треба минимум 2 или 3 часа пред утакмицата да се постави типот така да после тоа нема да биде можно едитирање. А и у случај да се едитира пишува на постот Edited така да тоа лесно ќе биде откриено.

Секако дека Холдеј ќе се шекне против најдобриот дефанзивец од плејмејкерите. Секоја вечер на надрвен кур се наденам, вчера Геј денес Холидеј, се прашувам утре кој ќе биде...

Нерленс Ноел 7.5+ го имам, дава 4 у први 5-6 минути и после нормално едвај до 3/4 успева да даде уште 2. Сеа стои на 6 од прееска, ама осеќам за поинтересно на 5 секунди до крај ќе има две слободни и за инат ќе даде само едно. :icon_lol:
Да се дешава нешто.

Ај бе малце фортуна нека ме послужи. Ги имам Чикаго да тепаат, ама овие Хјустон никако да оладат, се што шутираат влага (n)

Телетовичу ајде стигни до 10 поени молимте :popce: :semolam:
Ајде имаш уште 5 минути да дадеш 4 коша...0од4 за 3 поени...балканска работа...добар шут за 3ка имал..ама тоа се дешава еднаш на секоја 10та утакмица (y)

Се рачунаат кошевите во продужеток? Монта 19.5+ го имам па за да знам дали да седам да ги гледам :D

Ајде имаш уште 5 минути да дадеш 4 коша...0од4 за 3 поени...балканска работа...добар шут за 3ка имал..ама тоа се дешава еднаш на секоја 10та утакмица (y)
@Донев
Брат види го овај, почнал да се цитира себе си..Што му е?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom