НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Waiters трејдан во OKC за Reggie Jackson :eek:. Jackson оди во Њујорк, JR Smith, Shumpert и веројатно Dalembert во Кливленд.

Сеуште е ова отприлика целосни детали наскоро...[DOUBLEPOST=1420505828][/DOUBLEPOST]Има и некои шпекулации дека сепак Џексон не оди во Њујорк...

WIN-WIN-WIN трејд според мене.
Не знам за Оклахома дали е вин вин... Кливленд добива на длабочина во ростерот али губи добар играч од клупа, но секако мислам дека не е лош овој трејд за нив, а за Никси не знам што да кажам, нив моментално и Господ ги жали...

Не знам за Оклахома дали е вин вин... Кливленд добива на длабочина во ростерот али губи добар играч од клупа, но секако мислам дека не е лош овој трејд за нив, а за Никси не знам што да кажам, нив моментално и Господ ги жали...
Секако им бега Џексон на лето, ќе му дадат макс и нема да израмнат а плус и тој сака стартер а покрај Вестбрук нема шанса да биде. Може нешто како 2ца во постава ама катастрофа ќе биде оти е undersized за 2ка. Најдобро е вака, Вејтерс му доаѓа како poor man's Џексон ама пак ќе има имапкт од клупа. Кливленд ако го лапнат Даламберт најголеми победници ќе бидат, пошто ептен им треба висок играч под кош иако Даламберт е утка оваа сезона.

Секако им бега Џексон на лето, ќе му дадат макс и нема да израмнат а плус и тој сака стартер а покрај Вестбрук нема шанса да биде. Може нешто како 2ца во постава ама катастрофа ќе биде оти е undersized за 2ка. Најдобро е вака, Вејтерс му доаѓа како poor man's Џексон ама пак ќе има имапкт од клупа. Кливленд ако го лапнат Даламберт најголеми победници ќе бидат, пошто ептен им треба висок играч под кош иако Даламберт е утка оваа сезона.
Не тоа океј, ама нели имаше најави дека Вејтерс се бунел што не е прва постава, односно дека сакал да иде во тим каде што ќе игра прва постава?

Не тоа океј, ама нели имаше најави дека Вејтерс се бунел што не е прва постава, односно дека сакал да иде во тим каде што ќе игра прва постава?
Е па со сигурност нема да игра прва постава во Оклахома :D Наводно заради спречката со Ирвинг беше тоа, иако демантираа и двајцата, сепак имало нешто. Плус Вејтерс се изгуби оваа сезона, место напред тој отиде назад.
Иначе Никс добиваат 3 играчи, Амудсон, Томас и Алекс Кирк а и пик од втората рунда. Се уште не се знае и дали е инволвиран Реџи Џексон. После трејдот Никс ќе го отпушатат Даламберт.

Јер од клупа ќе треба Шумуликовски да им игра. :angel:

Па Реџи демек шести чоек, пишав под претпоставка дека нема да замине. А и озбилно прашав, пошто иам едвај една нивна утакмица глеано. Појма неам шо играчи им се пола клупа. :D

Gasol on fire, 18 poena 8-10 sut i 6 skoka prva cetvrtina. Momentalno Bulls-Rockets bez odbrana se igra, 43-40 uste 9 min od vtora cetvrtina. Tibs udar ke dobie :popce:

Па Реџи демек шести чоек, пишав под претпоставка дека нема да замине. А и озбилно прашав, пошто иам едвај една нивна утакмица глеано. Појма неам шо играчи им се пола клупа. :D
Тапа клупа имаат пред се, едино Колисон им е солиден за во одбрана и Џереми Лемб ако изигра една од 100 утакмици како што треба. И оној Пери Џонс исто ко Лемб...

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom