Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
:pos::pos::pos::pos::pos:

Пушти ми ги во порака. Од каде јас да знам дали се прави лесно или тешко, филозофија дипломирав, не информатика.:)
Регистрација таму со имињава од овде,нели?

Вечер
Џеф Грин +
Далас 2
Мемфис -11.5
Кливленд 2

Изненадување можно
Хјустон 2
Оклахома 2

Регистрација таму со имињава од овде,нели?

Вечер
Џеф Грин +
Далас 2
Мемфис -11.5
Кливленд 2

Изненадување можно
Хјустон 2
Оклахома 2

Да, само чекај да се организираме. :)[DOUBLEPOST=1420477075][/DOUBLEPOST]
Или на форум или на ФБ у група да бидеме.

Можеш да направиш група на ФБ? Можеби е поедноставно така.

Да, само чекај да се организираме. :)[DOUBLEPOST=1420477075][/DOUBLEPOST]

Можеш да направиш група на ФБ? Можеби е поедноставно така.
Нормално дека да, само нека се согласат и останатите членови и нека кажат дали сите имаат ФБ.

Besiktas - Anadolu Efes - h2 (1.90) -3.5
od mene ja imas ova pisija vo 6 pocvi nema da se kaesh :)

eve ti ako ne ja stignes ta uste edna:
Portland - Los Angeles Lakers - h1 (1.90)

Eve ti uste eden hokej i krckaj si vecer :)
Bolzano - Znojmo 1 2,55 koff

I uste eden igrac :D
Waiters (Clevland) over 12,5 (1.90)
Biraj

Портланд на -12,5 ?

Нормално дека да, само нека се согласат и останатите членови и нека кажат дали сите имаат ФБ.

Јас имам еден фалшив, кој го користам само за вакви прилики. Овие другите верувам дека сите имаат.

Ayy neznam krenaja granicata kopilinata jas na 10.5 pred 2 sati ja stignav , ostaj ne ja pisi

Па да тоа е и мене ми е пошто обично коа ќе стигнат поише од 10 разлика обично на крајот знаат да се опуштат па да им дозволат да се прибложат на 7 - 8 коша

Инаку се мислам за Мега Визура h2, Цибона нели се во некои финансиски проблеми, мада од друга страна дома имаат добар скор а па Мега у гости играат лошо. Се е можно

Па да тоа е и мене ми е пошто обично коа ќе стигнат поише од 10 разлика обично на крајот знаат да се опуштат па да им дозволат да се прибложат на 7 - 8 коша

Инаку се мислам за Мега Визура h2, Цибона нели се во некои финансиски проблеми, мада од друга страна дома имаат добар скор а па Мега у гости играат лошо. Се е можно
i mene mi ja pustija mega vizura h2 -5.5 , ama ne ja izigrav , ako ja stignam na -5.5 granica ke ja izigram, ako e namalena ne ja igram

uspesen pocetok :свиркам:
za vecer posle konstatacija so Stefan, Keys 1,70 e mn dobar par, snosti imala 36 wineri ja otkornala Cibulkova, treba i denes lagano so mrtvata Lepchenko

Ми беше страв на Борна заради ланскиот меч кога глатко изгуби од Хасе, ама му ја дупна главата денес.

Ми беше страв на Борна заради ланскиот меч кога глатко изгуби од Хасе, ама му ја дупна главата денес.
i mene malce me plasese toa ama Haase e poveke igrac za zemja i indoors, em togas Coric ne bese uste povampiren,a sega imase strasni pripremi bev ubeden deka dobiva, sledno odi na Wawrinka moze da se proba nekoj kontra hendikep na Borna

za vecer pokraj Keys 1,70 mislenje za Zopp-Melzer G 1 1,35 i Darcis - De Paula 1 1,20?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom