Crazy in Love
Here's looking at you kid.
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.859
- Поени од реакции
- 25.413
Со ова се направи позитивен спин за државниот испит, после ова, се ќе си биде изгласано и донесено и тука се става крај на се.Да, дури и самиот тон на Груевски беше ептен брутален, уличарски софизам е тоа ама мислам дека беше реакција на тоа "во хотели не се држи дебата". Не дека го оправдувам, некоректно е без разлика дали му ја постигна целта.
Реално глеано досега 90% од топките беа поен за Груевски, Адеми забрља ама и него Лидерот ќе му даде бубица ко на пола естаблишмент.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Толку од било каков оптимизам за нешто.
Не велам не, јас си кажав и во првиот пост. Ова си е победа на Владата, чиста ко солза.Не е битно дали е ок, битно тоа е единственото што ќе го добијат. Како и сите други пред нив. Тие 5 минути требаше да ги искористат и тоа веднаш. Законот е ист, аргументите се исти, можеа да ја направат дебатата непријатна.
Мене тоа што ме разочарува е што сум видел луѓе без никакво образование и без никаква финансиска сигурност што се побунтовни од професоркиве денес. И тоа во моменти кога немало присутна јавност, преку камери.
Муабетот ми беше дека не е океј да викаш на дебата за важно прашање за пола саат.
Башка очигледна беше тремата кај нив кога се појави Груевски, се сплеткаа ептен и со тоа сами си се заплеткаа. Тука се согласуваме.