Мoже дa имaaт oднесенo дoкумент пред тие дa им пoбaрaaт, или пaк сo брзa пoстaпкa се вaди евентуaлнo некoј oд рoдителoт дa имa пaсoш претхoднo.Значи јас исто проверив и не е само тој број од 17505 до17515 се одобрени но исто така има броеви кои се одобрени дури и од 2014 со4000+/- па ако некој има инфо како се одобрени нека пише
Со среќа добар почеток на годината. Што бројче си и со какви документи помина?Ajde airlija, dojde i potpiso, so sreka i na drugite
mber: 76329"]Со среќа добар почеток на годината. Што бројче си и со какви документи помина?[/quote]Со среќа добар почеток на годината. Што бројче си и со какви документи помина?
So sreka po kolku vreme ti se sredi se otkako odnese dokumenti,dali ke mozis da ni kazesAjde airlija, dojde i potpiso, so sreka i na drugite
Na intervju bev juni 2013So sreka po kolku vreme ti se sredi se otkako odnese dokumenti,dali ke mozis da ni kazes
Камен Стоименов , Бугарин од Ќустендил , човекот е контакт во Бугарија на сите овдешни посредници (барем повекето) он им средува на сите посредници шо ви средуваат вам, зато најдобро е да се иде прва рака, освен оние шо сакаат сами да си тераат процедурата без посреднициЗдраво другарчиња, ви се молам, дали можите да ми кажите тел. број од некој посредник за бг пасош од кој што сте задоволни и знаете дека е фер човекот? пишете ми во порака или тука
Фала!
so sreka druze za ubo da go koristis samo od koga go cekase ti ovaj status? Jas od sredinata noemvriAjde airlija, dojde i potpiso, so sreka i na drugite
od koga go cekas potpisot drugarAjde airlija, dojde i potpiso, so sreka i na drugite
Камен Стоименов , Бугарин од Ќустендил , човекот е контакт во Бугарија на сите овдешни посредници (барем повекето) он им средува на сите посредници шо ви средуваат вам, зато најдобро е да се иде прва рака, освен оние шо сакаат сами да си тераат процедурата без посредници
- негов скајп е kamen9929
ke te molam da mi kazid ako znae neko siguren koj se zanimava so taa rabota imam aplicirano za vo april pa baram siguren covek,inace imam baba koja ziveese vo bg, i tamu e pocinata pa dali ako se snajdam da izvadam posvrtnica dali toj dokument ke mi koristittocno e deka treba da imas rodnina so veke bugarski pasos, jas imav vujko na majka mi prv bratuced[DOUBLEPOST=1408118188][/DOUBLEPOST]
dokolku se promeni, bidete sigurni deka ke ve izvestam ...
Да, може...јас ја поминав таа процедура.Здраво сакам да прашам , дали може да се извади пасош преку конзулатот во Битола ако и двајцата родители имаат бугарски пасоши , и дали има некој искуство или знае за некој со такво искуство далил ги даваат сигурно, позз