Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што има тешко у него?[DOUBLEPOST=1420421238][/DOUBLEPOST]Де бе деца тежок збор е сака,полека малку како го фрлате од ракав.
Оди со нејзе у женското друштво и смувај некоја нејзина другарка да видиш како ќе реагира. Ако е љубоморна тогаш те сакаДали е можно да ме сака ако..
-Ми ги кажува сите тајни, сите чувства, сите домашни проблеми.. Секако се трудам да и помогнам јас.
-Бара совети од мене како на пример што да облечи кога ќе излага, дали да прекини да се дружи со Х типови..
-Кога и да и се јавам само таа нешто зборува, стварно без врска теми ми врти...
Се знаеме 2/3 години, пред 5/6 месеци излагавме онака се дружевме.. Сега сакам некако да ја звикам да излезиме некоја вечер ваму таму.. Ама проблем е тоа што заради некои причини не сака ни да ги види другарите со кои што излегувам.. А нема смисла да излезиме само јас и неа... А па незгодно ми е и со нејзиното друштво (сите женски) јас да одам со нив...
Некој да ми помогни ?
Овие ваквите не изгинаа во втората светска војна?Нема да сака да те смува од прва,иако го привлекуваш,нема да биде нашаден,нема да биде нервозен,ке биде смирен,секој ден ке те опсипува со нежност и внимание. Ако запне по секоја цена да те легне,тури му пепел![]()
Де бе деца тежок збор е сака,полека малку како го фрлате од ракав.
Хахах no way.. А и незнам малце моронски ми е да ја прашувам да излезам со нивШто има тешко у него?[DOUBLEPOST=1420421238][/DOUBLEPOST]
Оди со нејзе у женското друштво и смувај некоја нејзина другарка да видиш како ќе реагира. Ако е љубоморна тогаш те сака![]()
Има вратени беОвие ваквите не изгинаа во втората светска војна?
They are FriendzonedОвие ваквите не изгинаа во втората светска војна?
Како мислиш со искрени намери?
Како мислиш со искрени намери?
Не си се омажила со маж, туку со најголема пуси,E kako deizgleda pogreshno se izraziv, a i istorijata mi e 'bogata' pa treba da raskazam cel referat da se izjasnam saglam. Poentata mi e da prasham (ili bar da si potvrdam) dali seushte neznosta, ubaviot zbor, podrskata, komplimetnite, iskrenosta... postojat i se merilo za vrska od ljubov a ne od korist. Znaci so godini bev ubeduvana, i jas kako se staviv vo taa situacija do den denes ushte ne mi e jasno i posle godina od razvod, deka se gorenavedeno ne e merilo za ljubov, i nema potreba od toa poshto on me saka. Od druga strana maz bez takvi osobini ne mi e maz, sakam da bidam sakana bre da uzivam, da se gnjavam, da se budalam, no i da uzivam bre da mu zgotvam, da si se doteram za nego i koga kje me vidi ne da se namrshti tuku so pogled da saka da me grabne i da bega
)) ustvari ispadnav samo ruza na rever, koja posle proshetka se frla u plakar, i pokraj set moj trud na sekoe pole. E od toa i proizleze prashanjeto, kako, po 'nekolku' nacini se gleda deka maz e zagrean a ne popalen, iako e smeshno, znam, sepak mislam deka neli postojat nekakvi si kriteriumi. Pa od povekje soveti bi se doshlo do zaklucok kakov e mazot koga navistina pocituva a podocna i saka zena, a ne ja gleda za seks ili korist
koj me razbra neka poveli, koj ne, toa e
![]()
Прво љубов не постои.E kako deizgleda pogreshno se izraziv, a i istorijata mi e 'bogata' pa treba da raskazam cel referat da se izjasnam saglam. Poentata mi e da prasham (ili bar da si potvrdam) dali seushte neznosta, ubaviot zbor, podrskata, komplimetnite, iskrenosta... postojat i se merilo za vrska od ljubov a ne od korist. Znaci so godini bev ubeduvana, i jas kako se staviv vo taa situacija do den denes ushte ne mi e jasno i posle godina od razvod, deka se gorenavedeno ne e merilo za ljubov, i nema potreba od toa poshto on me saka. Od druga strana maz bez takvi osobini ne mi e maz, sakam da bidam sakana bre da uzivam, da se gnjavam, da se budalam, no i da uzivam bre da mu zgotvam, da si se doteram za nego i koga kje me vidi ne da se namrshti tuku so pogled da saka da me grabne i da bega
)) ustvari ispadnav samo ruza na rever, koja posle proshetka se frla u plakar, i pokraj set moj trud na sekoe pole. E od toa i proizleze prashanjeto, kako, po 'nekolku' nacini se gleda deka maz e zagrean a ne popalen, iako e smeshno, znam, sepak mislam deka neli postojat nekakvi si kriteriumi. Pa od povekje soveti bi se doshlo do zaklucok kakov e mazot koga navistina pocituva a podocna i saka zena, a ne ja gleda za seks ili korist
koj me razbra neka poveli, koj ne, toa e
![]()
Епа тогаш седи на форумов и чекај некој да ти ја донесе дома гола на тацна.Не сакав баш да кажам ме сака... Туку дали би имал некакви шанси кај неа..
Хахах no way.. А и незнам малце моронски ми е да ја прашувам да излезам со нив![]()
Глупости у боја кажа сегаПрво љубов не постои.
Второ корист не постои.
Има само потреби и начини на нивно задоволување. Маж сака некоја жена затоа што сака да и го здрви. Здрвувањето е потреба. Начинот на задоволување на таа потреба може да биде директен или индиректен. Пример за директен е ако дојде и ти каже ја тебе сакам да те опнам. Индиректен е преку заведување, муабети, повици, пораки, шармирање, цвеќиња, подароци, другарувања и какви се не срања со цел да ти го опне.
Значи секогаш има иста цел само начинот на нејзино задоволување е различен.
Во твојов случај мислам дека си му здосадила и затоа дошло до развод. Не е до тебе туку до природата на мажот и природата на жената, едноставно не сме создадени за брак. Бракот е вештачка институција која е природно неиздржлива и осудена на пропаст од самиот почеток.
Значи краток и јасен одговор на твоето прашање би бил никој не те сака ради тебе, туку ради себе, затоа нема што да распознаваш, се е јасно уште од старт, секој маж што ќе ти се пушти има само една идеја а тоа е да ти го зачука. Можеш да продолжиш да сонуваш и да живееш во бајките со принцот на белиот коњ или да се разбудиш и ја прифатиш реалноста каква што е.
PS ако ти е до чукање пиши ми ПП.[DOUBLEPOST=1420425449][/DOUBLEPOST]
Епа тогаш седи на форумов и чекај некој да ти ја донесе дома гола на тацна.
Прво љубов не постои.
Второ корист не постои.
Има само потреби и начини на нивно задоволување. Маж сака некоја жена затоа што сака да и го здрви. Здрвувањето е потреба. Начинот на задоволување на таа потреба може да биде директен или индиректен. Пример за директен е ако дојде и ти каже ја тебе сакам да те опнам. Индиректен е преку заведување, муабети, повици, пораки, шармирање, цвеќиња, подароци, другарувања и какви се не срања со цел да ти го опне.
Значи секогаш има иста цел само начинот на нејзино задоволување е различен.
Во твојов случај мислам дека си му здосадила и затоа дошло до развод. Не е до тебе туку до природата на мажот и природата на жената, едноставно не сме создадени за брак. Бракот е вештачка институција која е природно неиздржлива и осудена на пропаст од самиот почеток.
Значи краток и јасен одговор на твоето прашање би бил никој не те сака ради тебе, туку ради себе, затоа нема што да распознаваш, се е јасно уште од старт, секој маж што ќе ти се пушти има само една идеја а тоа е да ти го зачука. Можеш да продолжиш да сонуваш и да живееш во бајките со принцот на белиот коњ или да се разбудиш и ја прифатиш реалноста каква што е.
PS ако ти е до чукање пиши ми ПП.
Au dosta surovo, mozebi i surovo visinotokorekcija. Jas potegnav razvod, a pricinite ne bea zbrcuvanje i slicno. A za pp, kje kje se vozdrzam
)))
se uste ima majstori na zaveduvanjeto,luge koi sakaat zenata da im e centar na svetot. no se razbira deka kvalitetot ima i cenaОвие ваквите не изгинаа во втората светска војна?
Koja e, da se pazarimese uste ima majstori na zaveduvanjeto,luge koi sakaat zenata da im e centar na svetot. no se razbira deka kvalitetot ima i cena![]()
Цената е различна,секој си плаќа онолку колку е спремен дека може да поднесе. Но резултатот може да ја оправдаKoja e, da se pazarime![]()
Znaci mene mi upikale falcifikat, pu jaz'kЦената е различна,секој си плаќа онолку колку е спремен дека може да поднесе. Но резултатот може да ја оправда![]()