Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Толерирам, само не знам до кога. Веќе при крај сум со нервите кога се работи за таа работа.Престани да и праќаш пораки. Очигледно не те рецка во тој дел.
Почни и ти да ја избегнуваш. Или ако не си нешто трпелив, прашај ја директно зошто се глупира.
Taтко и го отвори писмото и сега ти ја бара адресата....Здраво.
На девојка ми и пишав денес порака. Еден вид љубовно писмо, за тоа дека ја сакам премногу ова она. ( не е препишано, само го напишав).
Дилемата ми е во тоа што, не ми врати на пораката. После тоа разговаравме на тел, не спомна дека нема кредит или слично. Разговаравме и на фб, повторно ништо не спомна. Не сакам сам да ја прашам, чекам да видам дали ќе ја спомне самата.
Што би можело да биде според вас?![]()
Знаеш, очигледно она сака да ја барам постојано.. Но јас сум глуп шо постојано паѓам на тоа ( Ај ќе се јавам ќе и пишам да не помисли дека ја одбегнувам, но на крајот пак јас сум ебаниот)Штом е таква работата како на последниот пост. Не се јавувај, чекај ти повик. Повеќе пати.
Толерирам, само не знам до кога. Веќе при крај сум со нервите кога се работи за таа работа.
Не дека сум лигле, но знаеш како е.. Во случаи кога девојката е виновна за нешто, на крајот пак машкото се извинува. Ми скисна веќе.
@Saladin Те разбрав многу добро. Ти благодарам за одвоеното време и сфатив.
Но, ајде да разгледаме уште нешто. Имам и со неа разговарано на оваа тема, повеќе пати.
Откако сме во врска, јас сум оној што постојано ја бара, иницијатор на средби едно друго..
До сега не сум слушнал од неа такво нешто како на пример: Сакам утревечер да бидеме заедно само јас и ти и слични ствари. Мислам дека ме разбираш. Почнувам да мислам на тоа дека некако ме одбегнува иако не сака да го покаже тоа.
Ова.Престани да и праќаш пораки. Очигледно не те рецка во тој дел.
Почни и ти да ја избегнуваш. Или ако не си нешто трпелив, прашај ја директно зошто се глупира.

Не се разбравме, тоа беше смс порака (љубовна).Љубовна порака или писмо си и напишал?
A се гледате ли во живо? излегувате , се дружите, разговарате ли очи в очи ?Не се разбравме, тоа беше смс порака (љубовна).
Да. Заедно сме веќе 8 месеци.A се гледате ли во живо? излегувате , се дружите, разговарате ли очи в очи ?
Врската ви е дигитална или аналогна?