Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Интер фанс мацедониа со екслузивна вест-Шакири прифатил да игра за Интер.Веста е од Швицарска,а знаејќи дека се има таму добар човек поврзан со Интер кој одамна дава добри информации у врска со Интер,верна е веста :p

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не е до луѓето беее, што да прават кога газдава не им дава одврзани раце (пари).
Види ги само кој грев се, се ценкаја за Подолски, истото го прават и со останативе фудбалери, брука!

СВИЊАВА ПОД ИТНО ДА ГО ПРЕПРОДАЈ КЛУБОВ!!!:anco::cujte:
Ова на памет трескање глупости колку да се пише нешто, не дека се има поима како стојат стварите, онака модерно е да се јаде гомна.

Се читаш ли малце бе што трескаш, се ценкале за Подолски кур се тресе, за 15 минути го договорија, еве сега за 1 ден е договорен Шакири.
Летоска се донесоа 3ца првотимци за неполни 10 милиони евра. Тимот беше комплетиран уште пред да почнат припремите нешто што не беше случај минативе 4-5 години.

Иди таму навивај за Манчестер сити не умарај тука, Бог да чува.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.983
Поени од реакции
16.419
Што прикажаа тие тројца првотимци за ова време поминато во тимот?
Битно за 10 милиони сме ги земале.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.689
Поени од реакции
4.539
Ова на памет трескање глупости колку да се пише нешто, не дека се има поима како стојат стварите, онака модерно е да се јаде гомна.

Се читаш ли малце бе што трескаш, се ценкале за Подолски кур се тресе, за 15 минути го договорија, еве сега за 1 ден е договорен Шакири.
Летоска се донесоа 3ца првотимци за неполни 10 милиони евра. Тимот беше комплетиран уште пред да почнат припремите нешто што не беше случај минативе 4-5 години.

Иди таму навивај за Манчестер сити не умарај тука, Бог да чува.
Ај оди гледај си Ангели друже, очигледно само за тоа си компетентен, ти со твојава ретардирана перцепција не си ни приближно до реалност.

Види, да објаснувам ме мрзи, а и да пробам немаш капацитет и нема да се разбереме, јас плукам по клубот што не е ништо чудно а ти rage синко, то е се што можиш?! Епа си го утнал човекот ко така...

И да не те боли курот што мислам, ако не ти одговара ролај.

"15 минути" :pos::pos::pos: 2 недели се пишуваше, еднаш иди после не.

Последно уредено:
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ај оди гледај си Ангели друже, очигледно само за тоа си компетентен, ти со твојава ретардирана перцепција не си ни приближно до реалност.

Види, да објаснувам ме мрзи, а и да пробам немаш капацитет и нема да се разбереме, јас плукам по клубот што не е ништо чудно а ти rage синко, то е се што можиш?! Епа си го утнал човекот ко така...

И да не те боли купот што мислам, ако не ти одговара ролај.

"15 минути" :pos::pos::pos: 2 недели се пишуваше, еднаш иди еднаш не.
Гледам кој има ретардирана перцепција и малоумничко размислување, штом слепо веруваш на жута штампа не ме ни чуди што вакви ментални муабети вадиш. 2 недели се пишувало, може и 32 години да се пишува тоа немора да значи дека се преговара за толку време, Аусилио отиде у Лондон на 1ви јануари, на 2ри вечерта Подолски слета у Милано.
Глеам колку си компетентен штом плукаш по клубот кој има ново раководство само 1 ипол година и што мислиш дека Хуан, Додо и Медел се бош играчи, исто и за другар ти Види Фотос, ако не разбираш фудбал а по муабетиве најверојатно поим немаш од фудбал, не пишувај вакви небулози ќе ти се смее народ.[DOUBLEPOST=1420394460][/DOUBLEPOST]
Што прикажаа тие тројца првотимци за ова време поминато во тимот?
Битно за 10 милиони сме ги земале.
Ај прво ти кажи ми што НЕ покажале.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.649
Поени од реакции
59.603
Што се деси со нивото на дискусија на фан-клубов? Вака не сме ги третирале провокаторите од страна а не пак меѓу нас да се навредуваме. @Syn, види таму кога ќе се појават на гледање утакмица мавај заушки.

За Џонтра ќе платам ако треба за поостри мерки за превоспитување :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.983
Поени од реакции
16.419
Ај прво ти кажи ми што НЕ покажале.
Што има ја да ти кажам бе друже, глеаш табела, гледаш резултати, тоа е доволно за тие 10 милиони(а повеќе се), дури и премија е за тебе очигледно. Тимот во 2 месеци 2 победи има.
Медел ми го спомнуваш како најдобар или меѓу најдобрите во тимот, таман си е.
А за тоа кој знае, а кој не знае и не разбира фудбал најмалку си ти фактор да кажуваш.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.689
Поени од реакции
4.539
Гледам кој има ретардирана перцепција и малоумничко размислување, штом слепо веруваш на жута штампа не ме ни чуди што вакви ментални муабети вадиш. 2 недели се пишувало, може и 32 години да се пишува тоа немора да значи дека се преговара за толку време, Аусилио отиде у Лондон на 1ви јануари, на 2ри вечерта Подолски слета у Милано.
Глеам колку си компетентен штом плукаш по клубот кој има ново раководство само 1 ипол година и што мислиш дека Хуан, Додо и Медел се бош играчи, исто и за другар ти Види Фотос, ако не разбираш фудбал а по муабетиве најверојатно поим немаш од фудбал, не пишувај вакви небулози ќе ти се смее народ.
Ти си мрднат друже! Ме принуди да ти се отворам и да ти признаам што мислам и како ми делуваш! Кошта непочитувањето на туѓо мислење увек. ;) А јас поштовам до скоро.

А и се кладам по што сакаш дека и за Ангели да те потпрашам пак ќе се изглупираш, само имаш среќа... не го гледав! :ROFLMAO:

А сВе ќе ти простам ако ми кажиш дека си трол, пошо ако не си, тогаш стварно треба сериозно да те жалам и да ти бегам од гревот. :pos:

Тимот не е бош - 11-то место на табелата
Управата не е бош - Последен добар трансфер од 2009 се нема направено.

Седни и преиспитај се, а ако си уште дете не ни пробувај, треба да порасниш прво...

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.699
Незнам како може некој да е задоволен од управата па и од играчкиот кадар кога моментално на табела сме таму каде што сме, просто да се чуди човек.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ти си мрднат друже! Ме принуди да ти се отворам и да ти признаам што мислам и како ми делуваш! Кошта непочитувањето на туѓо мислење увек. ;) А јас поштовам до скоро.

А и се кладам по што сакаш дека и за Ангели да те потпрашам пак ќе се изглупираш, само имаш среќа... не го гледав! :ROFLMAO:

А сВе ќе ти простам ако ми кажиш дека си трол, пошо ако не си, тогаш стварно треба сериозно да те жалам и да ти бегам од гревот. :pos:

Тимот не е бош - 11-то место на табелата
Управата не е бош - Последен добар трансфер од 2009 се нема направено.

Седни и преиспитај се, а ако си уште дете не ни пробувај, треба да порасниш прво...
Како да ти поштувам мислење каде викаш дека Хуан е лош играч, и Тохир треба да го продаде клубот кој го купи пред 1 ипол година.
Што сакате бе вие за 1 ипол година да се деси?

Член од
29 март 2013
Мислења
4.689
Поени од реакции
4.539
Незнам како може некој да е задоволен од управата па и од играчкиот кадар кога моментално на табела сме таму каде што сме, просто да се чуди човек.
Нема што да се чудиш, јас ти и уште неколку сме малоумни, тој е интелигенцијата. Поштовање до дружето, темава ја праќа во ЧДА. :pos:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Нема што да се чудиш, јас ти и уште неколку сме малоумни, тој е интелигенцијата. Поштовање до дружето, темава ја праќа во ЧДА. :pos:
Одговори ми де, не вака да се смееш како ретардиран.

Што има ја да ти кажам бе друже, глеаш табела, гледаш резултати, тоа е доволно за тие 10 милиони(а повеќе се), дури и премија е за тебе очигледно. Тимот во 2 месеци 2 победи има.
Медел ми го спомнуваш како најдобар или меѓу најдобрите во тимот, таман си е.
А за тоа кој знае, а кој не знае и не разбира фудбал најмалку си ти фактор да кажуваш.
Класично supersport.com.mk размислување, Медел бил феил трансфер пошто Интер е 11то место. (y)

Член од
29 март 2013
Мислења
4.689
Поени од реакции
4.539
Како да ти поштувам мислење каде викаш дека Хуан е лош играч, и Тохир треба да го продаде клубот кој го купи пред 1 ипол година.
Што сакате бе вие за 1 ипол година да се деси?
Само да не испадни дека ти барам поштовање... никако. Твое право.
Тоа си е домашно воспитување, како ќе ги препознаваа скотовите инаку...

Крај краева не е работава да се ценат различни мислења бее, се што води во правец на оправдување на околностиве не е здраво размислување. Толку

Член од
14 март 2010
Мислења
16.983
Поени од реакции
16.419
Класично supersport.com.mk размислување, Медел бил феил трансфер пошто Интер е 11то место. (y)
Ajde de, odgovori mi na prasanjeto so ti go postaviv jas, zborime za site tie transferi so se napraeni ova leto, valjda tie igraat za Inter, a ne jas ili ti, i tie go nosat toa 11to mesto.
Baska ti se fati za Medel i go sporeduvashe so Kovacic (lol) .. i go vbroja megju najdobrite vo timot.
Ama najverojatno oti tolku znaes pa tropas gluposti i si sarkasticen i od doma te lazat deka si smesen.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.213
Поени од реакции
46.488
Летово се одговори на барањата на Мацари, тоа е тоа. :toe:
Не гледам што тука згреши управата, тука башка на форумов се пишуваше дека редно е тренерот да бира играчи, не некој од горе. Еве сега удрете паралела Манчини што бара, а што Мацари, сега па се одговара на барањата на Манчини и реално добро почна, а уште не е ни започнат трансфер рокот.
Ке судиме на крај од Јануари ама ако успеат и Шаќири да го доведат тогаш за мене од тој момент веќе трансфер периодот ќе е успешен.

И олабавено дискутирајте, кој ви е филмот. :pijani:

Kajgana Shop

На врв Bottom