Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како тогаш го објаснуваш фактот што Милан е на два бода од позицијата која води во квалификациите за ЛШ? Или и оние кои ја пишат табелата се глупи, па згрешиле.Овој Милан со овие инвалиди од играчи и тренер Инзаги да го ставиш како конкурентен во ЛШ ,треба или да си ептен глуп или да си ептен заслепен од бојата на дресот.
Трето нема![]()
Не си ме разбрал - Не реков дека Милан не може да се квалификува во ЛШ да игра,туку бев брецнат од еден пост страна-две порано дека само Милан (пази овој Милан) можел да обели образ во ЛШ.Некои луѓе уште неможат да се помират со некои работи и тоа е..Како тогаш го објаснуваш фактот што Милан е на два бода од позицијата која води во квалификациите за ЛШ? Или и оние кои ја пишат табелата се глупи, па згрешиле.
Извини, јас мислев дека не ги сметаш за конкурентни да се пласираат тамуНе си ме разбрал - Не реков дека Милан не може да се квалификува во ЛШ да игра,туку бев брецнат од еден пост страна-две порано дека само Милан (пази овој Милан) можел да обели образ во ЛШ.Некои луѓе уште неможат да се помират со некои работи и тоа е..
Наполи има страшна игра во напад тоа е причината што се баш таму на тоа место не се толку лоши колку што се неконстантни оваа сезона, а после паузава можи се да се случи, во оваа позиција се баш поради лошиот старт ама пополека се стабилизираат.Наполи воопшто не е добро компниран тим. Слаба одбрана, лош среден ред, а уште и Хамшик во слаба форма... Инсиње исто не се разви како што се очекуваше.
Наполи има примено дури и два гола повеќе од Милан. А лошо за нив е што кај Милан има подобрување во тој сегмент, кај нив не. Во последните пет кола Милан примил 2, а Наполи 6 гола.
Не си ме разбрал - Не реков дека Милан не може да се квалификува во ЛШ да игра,туку бев брецнат од еден пост страна-две порано дека само Милан (пази овој Милан) можел да обели образ во ЛШ.Некои луѓе уште неможат да се помират со некои работи и тоа е..
E bas za toj tvoj bilo kakov milan zborev...Ama pa koa moze inzagi da bide bolje od Batistuta,ondak i bilo kakov milan e nabjbolji u evropa u sekoe vreme,posto imal 7 tituli.не се брецај де, било каков Милан повеќе вреди да игра од Наполи, Интер, Фиорентина, Лацио и слична боранија што на мапа не постои. Знам дека во твојот паралелен универзум Интер е некаков гигант и институција, ама во пракса тоа не е така.... и да, некои луѓе не можат да се помират со некои работи.![]()
E bas za toj tvoj bilo kakov milan zborev...Ama pa koa moze inzagi da bide bolje od Batistuta,ondak i bilo kakov milan e nabjbolji u evropa u sekoe vreme,posto imal 7 tituli.
Car si brate
Respekt [emoji1]
не се брецај де, било каков Милан повеќе вреди да игра од Наполи, Интер, Фиорентина, Лацио и слична боранија што на мапа не постои. Знам дека во твојот паралелен универзум Интер е некаков гигант и институција, ама во пракса тоа не е така.... и да, некои луѓе не можат да се помират со некои работи.![]()
ма немој да ме јебеш, бош екипа сте веќе неколку години и секако не заслужувате да играте ЛШ повеќе од Наполи ..