Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
нема прашалник ,што значи не прашувам :D[DOUBLEPOST=1420381554][/DOUBLEPOST]

се разбира дека ја имам и баш се заинтригирав :D
ги гледам,катастрофа се ништо конкретно не направија,евентуално од некој отпад ако погодат..........

Не сакам да ги гледам да се нервирам но колкава курва е статистиката тоа чудо нешто..http://www.rezultati.com/utakmica/GlxDK3tp/#statistika-utakmice;0
ова ако изворот е Сител..........[DOUBLEPOST=1420381895][/DOUBLEPOST]каква контра куртулија Олимпијакос 3 на еден цела среќа што не знаат овие...........

Може да прашам, што се случува со Ники Волос од Грција 1 лига? Последни се во лигата и гледам дека веќе немаат натпревари, да не се откажаа нешто од лигата или ?

ова ако изворот е Сител..........[DOUBLEPOST=1420381895][/DOUBLEPOST]каква контра куртулија Олимпијакос 3 на еден цела среќа што не знаат овие...........
ете ти ги бе 2-1

Понудава денес тиња
Кристал Палас 2(-1,5) 2,25 и Т22+ 1,57 па и 4+ е мрсен коеф 2.90
tubbymoney.gif

Кртола брат од кај ги наоѓаш овие гифовиве, честопати се смеам овде од тебе :lolzz:

Овие Ст. Етјен колку се за никаде. И во ЛЕ ме заебаа со Карабак кога играа, денес пак. Ги гледав последните 30 мин. ни една шанса не направија, никаква игра еј

Кртола брат од кај ги наоѓаш овие гифовиве, честопати се смеам овде од тебе :lolzz:
Најинтересниов дел од гифот е горе лево само незнам дали некој го примети :icon_mrgr:

U.Olimpija - Zvezda 1 ( 3.10 ) - Domakjinive ovaa sezona imaat odlicna ekipa i igram denes na iznenaduvanje i na umorot na Zvezda / koga mozese MZT da gi fati vo tesno koi se momentalno klasa ipol poslabi od Olimpija - i mislam deka denes treba da im parira pa i so malku srekja i prednosta na domasen teren da dojde do pobeda . Zvezda se epten ispukani poslednive nekolku meseci i gledam sansa da go doziveat prviot poraz vo ABA ..

Izigrana mi e vo sistem 4/5 / so 3 fiksa ..
Partizan - Cedevita 1 ( 1.75 )
MZT - Buducnost 1 ( 2 .45 )
Olimpija - Zvezda 1 ( 3.10 )
Bordo - Tulus 1 ( 2.20 ) ***
Lens - Lyon 2T2 ( 2.25 ) ***

Uplata 230 den / minimalnata sto ja fativ na vcerasen tiket ..

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom