Џони Вајсмилер
Don't share my food
оти прашуваш ?
нема прашалник ,што значи не прашувам

Брат ти ако ја имаш изиграно и не е баш чудно да кикснат![]()
се разбира дека ја имам и баш се заинтригирав

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
оти прашуваш ?
Брат ти ако ја имаш изиграно и не е баш чудно да кикснат![]()
ги гледам,катастрофа се ништо конкретно не направија,евентуално од некој отпад ако погодат..........нема прашалник ,што значи не прашувам[DOUBLEPOST=1420381554][/DOUBLEPOST]
се разбира дека ја имам и баш се заинтригирав![]()
ги гледам,катастрофа се ништо конкретно не направија,евентуално од некој отпад ако погодат..........
ова ако изворот е Сител..........[DOUBLEPOST=1420381895][/DOUBLEPOST]каква контра куртулија Олимпијакос 3 на еден цела среќа што не знаат овие...........Не сакам да ги гледам да се нервирам но колкава курва е статистиката тоа чудо нешто..http://www.rezultati.com/utakmica/GlxDK3tp/#statistika-utakmice;0
ете ти ги бе 2-1ова ако изворот е Сител..........[DOUBLEPOST=1420381895][/DOUBLEPOST]каква контра куртулија Олимпијакос 3 на еден цела среќа што не знаат овие...........
Понудава денес тиња
Кристал Палас 2(-1,5) 2,25 и Т22+ 1,57 па и 4+ е мрсен коеф 2.90
Од чичко гугалКртола брат од кај ги наоѓаш овие гифовиве, честопати се смеам овде од тебе![]()
Најинтересниов дел од гифот е горе лево само незнам дали некој го приметиКртола брат од кај ги наоѓаш овие гифовиве, честопати се смеам овде од тебе![]()
Јас прво тоа го видов па после шампањското.Најинтересниов дел од гифот е горе лево само незнам дали некој го примети![]()
Статус на тикетот | Mozzart BetОвие Ст. Етјен колку се за никаде. И во ЛЕ ме заебаа со Карабак кога играа, денес пак. Ги гледав последните 30 мин. ни една шанса не направија, никаква игра еј