Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дустов и Кавчич се зицери, исто Радванска беше невиден поклон сабајле ама ојде возот, кој да стане толку рано.Го чекаме Стефан за тениски анализи..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Матје и рола за преку ноќ се зицери исто така...Дустов и Кавчич се зицери, исто Радванска беше невиден поклон сабајле ама ојде возот, кој да стане толку рано.
Искрено Азаренка беше повредена и нема играно 3 цели месеци, ама 1.50 против Плискова мене ми вредат. Сепак почеток на сезона е и не треба да се лета со големи влогови.
Со кого се, не ги гледам у понуда. Мада на Матје не знам дали би играл зашо е ебен психопат.Матје и рола за преку ноќ се зицери исто така...
rola-JASIKAСо кого се, не ги гледам у понуда. Мада на Матје не знам дали би играл зашо е ебен психопат.
Не знам Иснер како ги прошол припремите али ако е се во ред има да го откорне. Овој Фоњини е тешка ретарда, а 100000000000000% ќе се нервира пошо нема да може да врати сервис на џинов. А знаеме што се дешава кога се нервира Фоњини.Иснер со Фоњини вреди да се игра 1 на 1,60?
Матје може. Гем е земјаш и инфериорен е на тврда подлога, а Рола не го играм сигурно, Јасика е млад Австралиец, 97 годиште мислам беше, левак...rola-JASIKA
MATHIEU-GHEM
Со среќа, ама место кафе нешто друго да не ти требаМЗТ СΚОПЈЕ-Будуќност 1 2.55
Со илјадаρче ја стегнав па што биде неκа биде![]()
Понудава денес тиња
Кристал Палас 2(-1,5) 2,25 и Т22+ 1,57 па и 4+ е мрсен коеф 2.90
. Пред некој ден така Барса ми напраи, 14 тројки примија и ја изгубија последната четвртина 26-10. Страшно е како ми бегаат парите од рака. Е утре Реал ќе ја играм двојка за инат на сите и ако сакаат 5000 разлика нека изгубат и тие овчарите не 15 него 150 тројки нека погодат. Ќе ти ебам и кошарка и смрдлив спорт и се.