Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Orlando nad 95.5
Duncan 17.5 -
Reddick 16.5 -
Favors 14.5 +
Portland +200.5 cela
Conley i Lawson zaedno nad 35.5
za pointeresna vecher :))

@MiaSanMia @Charlie_1
Ве разбирам што сакате да кажете, и не дека не ви држи вода муабетот али ете си имам некои принципи и не отстапувам од нив. Одамна сметам дека не вреди да се игра на поголема уплата на коефициент помал од 2, односно 2.10 заради тој усран смрден мочан гомнарски данок. Абе ја немав поима дека ќе ја вратат Атлетико на 1.25 ако додадам уште една утакмица, да знаев ќе стаев некоја од Фа Купов гол да даде 1.01 коефициент само за да стои на тикет. Мада не дека Галата беше нешто нереален тип али лабаво 15 тројки примија. Пред некој ден така Барса ми напраи, 14 тројки примија и ја изгубија последната четвртина 26-10. Страшно е како ми бегаат парите од рака. Е утре Реал ќе ја играм двојка за инат на сите и ако сакаат 5000 разлика нека изгубат и тие овчарите не 15 него 150 тројки нека погодат. Ќе ти ебам и кошарка и смрдлив спорт и се.

Го чекаме Стефан за тениски анализи..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Го чекаме Стефан за тениски анализи..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Дустов и Кавчич се зицери, исто Радванска беше невиден поклон сабајле ама ојде возот, кој да стане толку рано. :D
Искрено Азаренка беше повредена и нема играно 3 цели месеци, ама 1.50 против Плискова мене ми вредат. Сепак почеток на сезона е и не треба да се лета со големи влогови.

Дустов и Кавчич се зицери, исто Радванска беше невиден поклон сабајле ама ојде возот, кој да стане толку рано. :D
Искрено Азаренка беше повредена и нема играно 3 цели месеци, ама 1.50 против Плискова мене ми вредат. Сепак почеток на сезона е и не треба да се лета со големи влогови.
Матје и рола за преку ноќ се зицери исто така...

Иснер со Фоњини вреди да се игра 1 на 1,60?

Иснер со Фоњини вреди да се игра 1 на 1,60?
Не знам Иснер како ги прошол припремите али ако е се во ред има да го откорне. Овој Фоњини е тешка ретарда, а 100000000000000% ќе се нервира пошо нема да може да врати сервис на џинов. А знаеме што се дешава кога се нервира Фоњини. :D[DOUBLEPOST=1420372217][/DOUBLEPOST]
rola-JASIKA
MATHIEU-GHEM
Матје може. Гем е земјаш и инфериорен е на тврда подлога, а Рола не го играм сигурно, Јасика е млад Австралиец, 97 годиште мислам беше, левак... :angel:

МЗТ СΚОПЈЕ-Будуќност 1 2.55
Со илјадаρче ја стегнав па што биде неκа биде:kafence:

Понудава денес тиња
Кристал Палас 2(-1,5) 2,25 и Т22+ 1,57 па и 4+ е мрсен коеф 2.90

Јас па тебе те чекав да дајш некоја стручна хокеј анализа :D[DOUBLEPOST=1420372810][/DOUBLEPOST]
. Пред некој ден така Барса ми напраи, 14 тројки примија и ја изгубија последната четвртина 26-10. Страшно е како ми бегаат парите од рака. Е утре Реал ќе ја играм двојка за инат на сите и ако сакаат 5000 разлика нека изгубат и тие овчарите не 15 него 150 тројки нека погодат. Ќе ти ебам и кошарка и смрдлив спорт и се.

Само ракометот е уште погнасен спорт од кошарката..Јас кога пишував тука дека нема погрди и подебилни спортој од ракометот и кошарката за кладење некои тука будала ме напраја....мене ми пукна филмот со Алба кога изгубија од Цедевита дома а јас ја чекав 1 на 1.20,ама затоа на Барселона му ја дупнаа глата...да му ебам ѓупците..за ракометот не сакам да трошам зборови бидејќи нема да ми останат за колнење..

Кристал Палас ја играм т22+ да си знаете.
Инаку дали ќе ги има составите за фа купов на резултати ?

Кај да видам бе со што состави одприлика планираат Челзи и Сити да излезат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom