Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ефес е добра за сингл денеска, 2.07 на пинакле.
Како аргентинската лига се и они се дели лигата на Апертура и Клаусура, една сезона поделена на двеДобро овие од Чиле прат пауза меѓу 2 сезони ? Пред 2-3 недели заврши сезоната, денес почна другата.
Или јас сум нешто грешка ?
Двете дa пoбедaт сo нaд зaдaденaтa мaргинa Дaлaс ке слaви гoлемa пoбедa сo +30 денесПрегледај го приврзокот 110995
не ги разбирам многу хендикепиве што како се преска онака го уплатив на заебанција.
Тоа на Далас +5.5 значи да тепа со поише од 6 разлика така?
Исто и за аталанта:
Не знам зошто ама ептен ме влече за вечер Марк Гасол -21.5 @ 2 коеф.
Вечер ќе биде најверојатно во составот иако пред 2 дена го има пропуштено тренингот ради грип што и не мора ништо да значи.Сезонава веќе изиграа 2 утакмици со Лејкерси и на двете беше минус со тоа што на едната даде 8 а на другата 19.Зек Рендолф не би требало да настапи вечер али на сметка на минусов очекувам да излезе Мајк Конли плус.Во Бетсити е 17.5 со 1.72 коеф а во Моцарт 18.5 со 1.85 за плусот.Тој и двете утакмици ја надмина границата.Мајк Конли па би го ставил од фактот што ем Лејкерски најболна точка им е позицијата плеј ем и тоа што треба да земе некој шут повеќе ради отсуството на Рендолф.Во Моцарт може да се играат и двајцата.Поради малиот влог кој го имам ќе мора да ги сврзам со уште неколку играчи.
Лори 21.5+
Гасол -20.5
Конли 18.5+
Вокер 20.5+
Њу Јорк-Детроит -197.5
Феникс-Филаделфија Т2 -98.5
А. Бредли 11.5+
@ 74 коеф(Моцарт)
Да биде поинтересно за пратење вечер