Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Атлетико Мадрид-1
Севила-1
Елче-2
Коеф:3.8
Уплата:350
Добивка:1300

Добро овие од Чиле прат пауза меѓу 2 сезони ? Пред 2-3 недели заврши сезоната, денес почна другата.
Или јас сум нешто грешка ?

Добро овие од Чиле прат пауза меѓу 2 сезони ? Пред 2-3 недели заврши сезоната, денес почна другата.
Или јас сум нешто грешка ?
Како аргентинската лига се и они се дели лигата на Апертура и Клаусура, една сезона поделена на две

Идам од кафана парче сум напраен и читам ова од Џони и :pos::pos::pos::pos:
Колку и да ви се чини чудно али од 3-4 души шо ги пратам на темава Џони е еден од нив само него контра го играм а и во форма е така да ви го препорачувам на сите :D
За утре нешо глеав ама заборајв шо ке играв јебига ако се разбудам порано ке пишам али едно е фиксно све шо сум ќар денес го остајв едно 5 метра подолу :brlav::pijani:

dasdasdad.png

не ги разбирам многу хендикепиве што како се преска онака го уплатив на заебанција.
Тоа на Далас +5.5 значи да тепа со поише од 6 разлика така?
Исто и за аталанта:

Прегледај го приврзокот 110995

не ги разбирам многу хендикепиве што како се преска онака го уплатив на заебанција.
Тоа на Далас +5.5 значи да тепа со поише од 6 разлика така?
Исто и за аталанта:
Двете дa пoбедaт сo нaд зaдaденaтa мaргинa Дaлaс ке слaви гoлемa пoбедa сo +30 денес

за викендов ...
Барселона, Реал Мадрид, Порто, Бенфика, Фенербахче ...

Атлетико 0-2 гола
Севиља 1
Спортинг Лисабон 1
Порто 2
Фенербахче 1
Вест Бромвич Албион 1

Добитното за денеска! :)
Квота околу 12.

Автомобилист - Нафтекхимик гостиве над 1,5 гол 1,61
проблемот кај Нафтекхимик е шо одбраната им е туршија затоа и се долу на табела нападот им е доста силен лесно може да плеснат 2 гола е сеа може да е малце проблем шо пред Нова година одложија неколку утакмици поради болест речиси на цел тим веројатно се опоравени 100% сепак коеф за ова е солиден

Магнитогорск треба да е 1 али коеф 1,3 е мизерен Лада го загуби најдобриот играч голманот Ежов али го имаат Глас исто солиден голман а и имат донесено и замена за Ежов секако само ме мрзи да барам сеа

Јокерит 4,5+ 1,65 може ке ја најдам и некаде поголем со оглед дека Јокеррит играат на резултат 3-1 3-2 4-1 итн скоро сиве утакмици треба да помине Минск во серија од 10 победи а и лесно може да се распукаат и двата тима мислам ке излезе без проблеми

И финциве покасно ако иам време ке ги разгледам али Калпа ја играм пак кажав вчера над 4 гола точно 1,62 солиден коеф која сака нека ризикува и над 4,5 Калпа добра во користење на powerplay ситуации вчера Паликаниве утакмициве во последно им се 4-5 гола

Добро утро дечки :))Среќна Нова Година па да се радуваме на повеќе добивки годинава шо се вика бериќетна да биде :D

Првото ливче у новата дублче едно:

Нортемптон - Саутенд Т1 2+ 3 коеф.
Њупорт - Т1 2+ 1.9 коеф

Не знам зошто ама ептен ме влече за вечер Марк Гасол -21.5 @ 2 коеф.
Вечер ќе биде најверојатно во составот иако пред 2 дена го има пропуштено тренингот ради грип што и не мора ништо да значи.Сезонава веќе изиграа 2 утакмици со Лејкерси и на двете беше минус со тоа што на едната даде 8 а на другата 19.Зек Рендолф не би требало да настапи вечер али на сметка на минусов очекувам да излезе Мајк Конли плус.Во Бетсити е 17.5 со 1.72 коеф а во Моцарт 18.5 со 1.85 за плусот.Тој и двете утакмици ја надмина границата.Мајк Конли па би го ставил од фактот што ем Лејкерски најболна точка им е позицијата плеј ем и тоа што треба да земе некој шут повеќе ради отсуството на Рендолф.Во Моцарт може да се играат и двајцата.Поради малиот влог кој го имам ќе мора да ги сврзам со уште неколку играчи.

Гасол 18
Конли 19
(n)
Лори 21.5+
Гасол -20.5
Конли 18.5+

Вокер 20.5+
Њу Јорк-Детроит -197.5
Феникс-Филаделфија Т2 -98.5
А. Бредли 11.5+

@ 74 коеф(Моцарт)
Да биде поинтересно за пратење вечер

Го имав додадено и Картер Вилијамс кој и он надмина граница али овој Кемба Вокер ја усра работава.:facepalm::facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom