Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
фала,на 4.5+ ги стегнав на 2 коефициент.........стварно одлично ти тргна во Новата,така само продолжи :jeeee:
2-2 e благодарение на голманчево од Калпа 5/7 има и шо Јавискула имаат 6 минути казнени па двата гола ги даде Калпа во Powerplay се надевам ке лупнат уште некој јас ги имам и 4,5+ и 5,5+ и 2ка и јавискула 3 гола да дадат :)

Не знам зошто ама ептен ме влече за вечер Марк Гасол -21.5 @ 2 коеф.
Вечер ќе биде најверојатно во составот иако пред 2 дена го има пропуштено тренингот ради грип што и не мора ништо да значи.Сезонава веќе изиграа 2 утакмици со Лејкерси и на двете беше минус со тоа што на едната даде 8 а на другата 19.Зек Рендолф не би требало да настапи вечер али на сметка на минусов очекувам да излезе Мајк Конли плус.Во Бетсити е 17.5 со 1.72 коеф а во Моцарт 18.5 со 1.85 за плусот.Тој и двете утакмици ја надмина границата.Мајк Конли па би го ставил од фактот што ем Лејкерски најболна точка им е позицијата плеј ем и тоа што треба да земе некој шут повеќе ради отсуството на Рендолф.Во Моцарт може да се играат и двајцата.Поради малиот влог кој го имам ќе мора да ги сврзам со уште неколку играчи.

Ебем ти баскет што кур играм кога не се разбирам

Фенербахче 166.5-
Реал 148.5+

:yid:

Тапара 3,5+ 1,40
Калпа 3,5+ 1,40
1.96

+ може да ја додадам ова
Ассат 3,5 + 1,46

Ризик
САД - Русија 2 3,80
Калпа - ЈИП може да се проба и 2ка или 5,5 + 2,70 Калпа го загубија првиот голман до крај на сезона(ако преведе добро гугл) доста квалитетен околу 1,82 примени голови по натпревар а голманите се клучни во хокеов другиве две голманчиња им се млади на Калпа
Koмбото влезе,Русите водат се надевам ке издржат,Јип нема ни да дадат 3 гола 20 минути имаат само казнети минути

Интересна ситуација .. на сајтот од евролига на нет ми кажува дека Ночиони има 3 поени , на апликацијата нивна на телефон кажува 6 :D
Eве ги сега се оправија .. го вратија на 3 на апликацијава :D

Лори 21.5+
Гасол -20.5
Конли 18.5+
Вокер 20.5+
Њу Јорк-Детроит -197.5
Феникс-Филаделфија Т2 -98.5
А. Бредли 11.5+
@ 74 коеф(Моцарт)
Да биде поинтересно за пратење вечер

Ти ебам кошарката веќе, Барса ги тепаше Реал и си играше со нив како аматери да се, тука го дудлаат на Алба ебате беља

Каква среќа ме послужила денес со германскиот баскет, ЧУДО НЕВИДЕНО. Ја имав Готинген H1(-2.5). На крај на 3/4 гостиве имаа +14 и готово ја отштиклирав од флешскор да не ја пратам да не се нервирам.. после некое време вртам кај баскетите да видам како е Евролига и моиве јуначиња праење +17 во 4/4, таман за да ја фатам :vozbud:
Фала ви семоќни богови на кладењето.

Ја пишав Фенербахче + и покрај 53 поени во прва четврдина повторно заврши минус
Ја пишам Барселона 2-јка која имаше водство од 14 разлика и повторно изгуби од Алба(која пред две недели ги пишав да победат со Цедевита и нормално изгубија)
Ја пишав Звезда H1 6,5 и нормално изгубија со 8
Ја пишав Каха Лаборал 1 и нормално изгубија и покрај тоа што имаа водство цел натпревар
Ја пишав 3+ Беленесес и еве 70-та миута 0-0 што е нормално

Во форма сум...

За вечерва ќе ги чекав Њу Јорк минус цела и Оклахома 1..ајде да видиме како ќе завршат и тие

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom