Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Добар ден драги играчи на среќа.
Вчера 2/2:
(Queen's Park Rangers - Swansea @X и Liverpool - Leicester @X)
Денес /1:
19:00 Fenerbahce - CSKA Moscow @1 (2.10)

Последно уредено од модератор:
Добар ден драги играчи на среќа.
Вчера 2/2:
(QPR - Swansea @X и Liverpool - Leicester @X)
Денес /1:
19:00 Fenerbahce - CSKA Moscow @1 (2.10)

Да не погоди вчера 2 од 2?

Ако да, имам една медаља освоена на пионерско првенство во шах, пред отприлика 30години, ќе ти ја дадам.

Калпа - ЈИП може да се проба и 2ка или 5,5 + 2,70 Калпа го загубија првиот голман до крај на сезона(ако преведе добро гугл) доста квалитетен околу 1,82 примени голови по натпревар а голманите се клучни во хокеов другиве две голманчиња им се млади на Калпа

Ова го сакам кај Фоњини, кога губи, ги турка гаќите и воопшто не дава отпор. Можеш да се кладиш против него на сите можни и неможни хендикепи.[DOUBLEPOST=1420196060][/DOUBLEPOST]
Калпа - ЈИП може да се проба и 2ка или 5,5 + 2,70 Калпа го загубија првиот голман до крај на сезона(ако преведе добро гугл) доста квалитетен околу 1,82 примени голови по натпревар а голманите се клучни во хокеов другиве две голманчиња им се млади на Калпа

Кртола, ти ли се бе? Аман со овие новите никови.

Зашто на Раонич толкава квота му даваат бе? O.o Не треба да е фаворит против Бердих?

Зашто на Раонич толкава квота му даваат бе? o_O Не треба да е фаворит против Бердих?
Бердих сосема солидно изигра вчера со Ферер,изгледа се враќа во форма,додека до пред крај на сезона формата на Раонич не беше на завидно ниво,освен сервисот друго ништо немаше што да покажи.........егзибиционен меч е,гледам Бердих “гризеше“ вчера,можно е и денес да добие

Зашто на Раонич толкава квота му даваат бе? o_O Не треба да е фаворит против Бердих?

Вчера Бердрих одигра фантастичен меч, одамна го нема толку добар гледано. Го доби Ферер во долгите поени. Од друга страна, Раонич има 3-1 во меѓусебните со Бердрих, и генерално е многу стабилен тенисер. На прв поглед се чини дека нешто не е во ред со коефициентите, но јас сепак би прескокнал.

:masa::ајнапиво::lolzz:[DOUBLEPOST=1420199644][/DOUBLEPOST]
:oleee::ojeaa:[DOUBLEPOST=1420201301][/DOUBLEPOST]Чекај бре, ова СпортЛајф мене ми изгледа дека не дупат во здрав мозок, квоти најмали од сите, каде за прелази не даваат 30, па ги намалуваат и за 1,Х,2 исто така и комбинациите им се катастрофа, за игри на голови да не зборувам итн.. Плеј ин изненадуваат, имаат прилично подобри квоти исто така им се по 30 квота за прелаз, исто и Копачка позитивно може да се каже дека е добра, но ова Вил Хил, Моцарт и СпортЛајф како да ме крадат отсекогаш, а гледам полни им се секогаш кладилниците.

Последно уредено од модератор:
Kajgana magijo,
Guandong 218.5 +
Fujian 224.5 +
[emoji5] [emoji6] [emoji4]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom