Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Челзи 2ка ја чекам еј аиииии какви клошари..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Се си мислам дека Лестер ке извлече најмалку бод на гостувањето.
Liverpool - Leicester @X
За почеток, добро (y)[DOUBLEPOST=1420140584][/DOUBLEPOST]Следете ме, добро ми тргна оваа година, ке има многу изненадувања и подароци за вас допрва.:ojeaa:
За утре нема некоја поголема понуда.. ке одиме комбинирано утакмица од фудбал со утакмици од кошарка. Поздрав, се читаме утре.:zloo:

Последно уредено од модератор:
10881356_10205542608714249_1792150001_n.jpg

Малку фалеше за совршен старт на новата, Свонси заеба работа....

Иначе Челзи веројатно ќе ја синглам сигурна победа 2ка, затоа што Тотенхем во секое ебано дерби сезонава не покажаа ништо, т.е. општо цела сезона не покажаа ништо. Против Јунајтед требаше 25 гола да примат, али ги спасија Лорис, стативите/пречките и огромната среќа. Челзи е каде каде подисциплиниран тим од Јунајтед, а и после киксот против Сотон верувам дека ќе нагазат јако за да победат и да останат на врвот.
:bravobe::bravobe::bravobe::bravobe:

Ко за почеток на годинава
Данди Јунајтед 1
Добар почеток ги додадов овие овој членот шо ги игра Гленторан ГГ3+
За утре нема некоја понуда али ке се најде нешто
:zloo:

Катастрофа од ПЛ утакмиците денес, све губење :(

Јас од ладното се уплашив, не ми се излегуваше од дома а на нет ги повлеков сите пари од страв да не ги блокираат целосно да неможам да си ги тргнам парите.
значи у глобала си пи*ка :tvg:

Кој ебан ден човече, си го срушив рекордот, во 2014 во еден ден имав изгубено 4600, денес 5200 и тоа апсулутно се имав играно систем 2/3 на 1.8-2 коеф, 2 тикети по 2 коеф направени и остали срања, викам ќе испадне нешто па шо сака нека биде, и тоа на едното челзи Х2 на другото ливерпул 1 а на тоа системот шо го имав не погодив ниту една а ми беа Вест Хем, Челзи и Манчестер, само да не е таква цела година оти тешко нас.
Ојдоа парите за таблетот али тоа е, на почетка викав да ги направам 3000 зимам одма, ама кога стигнав до 3000 абе викам шо овие за деца мене ми треба нешто по хардкор, сега кога стигнав до 6000 викам шо ќе зимам таблет да фатам уште денес (и двете по 2 коеф да испадноа ми излеваше некаде вкупно околу 12-13 К) и одма купувам Галакси с3 или Ајфон 4с, и тоа загреан уште сабајле ко ретардиран пушувам на гугал Samsung Galaxy s3 vs Iphone 4s :tapp::facepalm:
Сега ми се враќа филмот овој со беемвето постот шо го читав.

Кој ебан ден човече, си го срушив рекордот, во 2014 во еден ден имав изгубено 4600, денес 5200 и тоа апсулутно се имав играно систем 2/3 на 1.8-2 коеф, 2 тикети по 2 коеф направени и остали срања, викам ќе испадне нешто па шо сака нека биде, и тоа на едното челзи Х2 на другото ливерпул 1 а на тоа системот шо го имав не погодив ниту една а ми беа Вест Хем, Челзи и Манчестер, само да не е таква цела година оти тешко нас.
Ојдоа парите за таблетот али тоа е, на почетка викав да ги направам 3000 зимам одма, ама кога стигнав до 3000 абе викам шо овие за деца мене ми треба нешто по хардкор, сега кога стигнав до 6000 викам шо ќе зимам таблет да фатам уште денес (и двете по 2 коеф да испадноа ми излеваше некаде вкупно околу 12-13 К) и одма купувам Галакси с3 или Ајфон 4с, и тоа загреан уште сабајле ко ретардиран пушувам на гугал Samsung Galaxy s3 vs Iphone 4s :tapp::facepalm:
Затоа сеа
Nokia_3310_in_hand.jpg

:D

Јас па до пред еден месец филмој си праев дека Бугарија или Црна Гора ќе ја дочекам новата година со оглед на буџетот со кој располагав:pos:..затоа сега ќе си свирам дома со јогурт и павлака и чат-пат некое филмче ако дадат на телевизија

Ја на пример на едно ја чекав Челзи х2 за скоро 4000, на друго 2т2 за 2000 и кога поведоа Челзи почнав да правам планови за Австралија Опен, почнав ждребот да си го замислувам во себе, кој со кого ќе игра и што коефициент може да има, па се замислив како со парите од Австралија Опен одам во Банско во февруари. Жива среќа Кејн ми акна шамар набрзо да се освестам со време.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom