Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
QPR - Swansea @X
За почеток, доброСе си мислам дека Лестер ке извлече најмалку бод на гостувањето.
Liverpool - Leicester @X
Иначе Челзи веројатно ќе ја синглам сигурна победа 2ка, затоа што Тотенхем во секое ебано дерби сезонава не покажаа ништо, т.е. општо цела сезона не покажаа ништо. Против Јунајтед требаше 25 гола да примат, али ги спасија Лорис, стативите/пречките и огромната среќа. Челзи е каде каде подисциплиниран тим од Јунајтед, а и после киксот против Сотон верувам дека ќе нагазат јако за да победат и да останат на врвот.
Од сега натаму, ке мора да ме слушаш мене малку, ако сакаш ќар![]()
Малку фалеше за совршен старт на новата, Свонси заеба работа....
Добар почеток ги додадов овие овој членот шо ги игра Гленторан ГГ3+Ко за почеток на годинава
Данди Јунајтед 1
значи у глобала си пи*каЈас од ладното се уплашив, не ми се излегуваше од дома а на нет ги повлеков сите пари од страв да не ги блокираат целосно да неможам да си ги тргнам парите.
Затоа сеаКој ебан ден човече, си го срушив рекордот, во 2014 во еден ден имав изгубено 4600, денес 5200 и тоа апсулутно се имав играно систем 2/3 на 1.8-2 коеф, 2 тикети по 2 коеф направени и остали срања, викам ќе испадне нешто па шо сака нека биде, и тоа на едното челзи Х2 на другото ливерпул 1 а на тоа системот шо го имав не погодив ниту една а ми беа Вест Хем, Челзи и Манчестер, само да не е таква цела година оти тешко нас.
Ојдоа парите за таблетот али тоа е, на почетка викав да ги направам 3000 зимам одма, ама кога стигнав до 3000 абе викам шо овие за деца мене ми треба нешто по хардкор, сега кога стигнав до 6000 викам шо ќе зимам таблет да фатам уште денес (и двете по 2 коеф да испадноа ми излеваше некаде вкупно околу 12-13 К) и одма купувам Галакси с3 или Ајфон 4с, и тоа загреан уште сабајле ко ретардиран пушувам на гугал Samsung Galaxy s3 vs Iphone 4s
Сега ми се враќа филмот овој со беемвето постот шо го читав.
Ако тоа те прави среќен сум внимателна пичказначи у глобала си пи*ка![]()
Кој ебан ден човече, си го срушив рекордот, во 2014 во еден ден имав изгубено 4600, денес 5200 и тоа апсулутно се имав играно систем 2/3 на 1.8-2 коеф, 2 тикети по 2 коеф направени и остали срања, викам ќе испадне нешто па шо сака нека биде, и тоа на едното челзи Х2 на другото ливерпул 1 а на тоа системот шо го имав не погодив ниту една а ми беа Вест Хем, Челзи и Манчестер, само да не е таква цела година оти тешко нас.
Ојдоа парите за таблетот али тоа е, на почетка викав да ги направам 3000 зимам одма, ама кога стигнав до 3000 абе викам шо овие за деца мене ми треба нешто по хардкор, сега кога стигнав до 6000 викам шо ќе зимам таблет да фатам уште денес (и двете по 2 коеф да испадноа ми излеваше некаде вкупно околу 12-13 К) и одма купувам Галакси с3 или Ајфон 4с, и тоа загреан уште сабајле ко ретардиран пушувам на гугал Samsung Galaxy s3 vs Iphone 4s
Сега ми се враќа филмот овој со беемвето постот шо го читав.
и тоа загреан уште сабајле ко ретардиран пушувам на гугал Samsung Galaxy s3 vs Iphone 4s