Фала дечки, уште некои? само во дроп-ин наjдов нешто ама и таму малце се и само бартон.
Да не купуваше некоj протектори од Dainese, Pro-Tec, Scott ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала дечки, уште некои? само во дроп-ин наjдов нешто ама и таму малце се и само бартон.
Еве ти три продавници во Грција, Калаитзис ти е на Неа Мудоња патот за накај Краците, одма после аеродромот, човекот има огромен избор, другите се во Солун.Каде можам да најдам на ново маска за нуркање? Ми треба за аматерско нуркање али да не биде некој фалш и да ми се скине од 5 часа користење.
Фирмата е од Пакистан. Иако немам искуство со нејзините производи, мене тоа ми кажува доволно, односно да не купувам.Слушнал некој за Roomaif? Пред некое време почнаа да се увезуваат од Д Стронгест. Ме интересира квалитетот, дали пушта боја и каков е материјалот?
Кај да купам кимоно за БЏЏ?
https://www.facebook.com/pages/The-Strongest-SHOP/794393350603865?fref=ts види тука,мислам има и во runners и во Pride продавницата пред железничка кога идеш од аеродром.
А и разгледај опција сам да си направиш.
Што бараш мислење сега кога е ѓубре нели ?Може некој да даде коментар за Роомаиф кимоно за БЏЏ во Стронгест?
Што бараш мислење сега кога е ѓубре нели ?