Снег

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
defektot za strujata moze da go svatam,ama neiscisteniot pat nemozam da svatam
pa sto pravat tie lebarite od makedonija pat,i onaka cela godina lezat sega nemozat da porabotat edna den
А бе ај, цело лето пролет и есен патиштата суви еден збор пофален не рековте за македонија пат, сега 2 дена снег и одма дрва и камења

Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.558
Врне пак или од ветеров што дува го разнесува?
Го разнесува ветерот, нема шанси на волку ладно да вее снег. Камен е надвор, сигурно е -5, ако не и више.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Го разнесува ветерот, нема шанси на волку ладно да вее снег. Камен е надвор, сигурно е -5, ако не и више.
-6 ako ne me laze telefonov.

Inache u Chento e padni-stani odenjeto, a i ulicive mizerija, edna od najzapustenite naselbi definitivno. Ne stignaa ni sijalicki niz naselba da ni staat a ne pak sol da frlaat.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.558
-6 ako ne me laze telefonov.

Inache u Chento e padni-stani odenjeto, a i ulicive mizerija, edna od najzapustenite naselbi definitivno. Ne stignaa ni sijalicki niz naselba da ni staat a ne pak sol da frlaat.
Кај нас улично осветлување нема, овој сијалички бара. :pos:
Ја бев до град прееска, абе премрзнав начисто, коа дојдов дома пола саат ми требаше да дојдам у нормала. :D

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Кај нас улично осветлување нема, овој сијалички бара. :pos:
Ја бев до град прееска, абе премрзнав начисто, коа дојдов дома пола саат ми требаше да дојдам у нормала. :D
U tri dena dva pati idesh u grad? Decko daj ne ebi, pak ke vrne sneg!

Abe porascisteno e nataka ili isti kur trotoarive ko kaj nas? Denes ne sum mrdnal nikade.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.558
U tri dena dva pati idesh u grad? Decko daj ne ebi, pak ke vrne sneg!

Abe porascisteno e nataka ili isti kur trotoarive ko kaj nas? Denes ne sum mrdnal nikade.
На кеј кај кафичите се е замрзнато, така да исти курац е и таму и кај нас. Само кај нас нема сијалички. :angel:

Kajgana Shop

На врв Bottom