А бе ај, цело лето пролет и есен патиштата суви еден збор пофален не рековте за македонија пат, сега 2 дена снег и одма дрва и камењаdefektot za strujata moze da go svatam,ama neiscisteniot pat nemozam da svatam
pa sto pravat tie lebarite od makedonija pat,i onaka cela godina lezat sega nemozat da porabotat edna den
Врне повторноВрне пак или од ветеров што дува го разнесува?
Го разнесува ветерот, нема шанси на волку ладно да вее снег. Камен е надвор, сигурно е -5, ако не и више.Врне пак или од ветеров што дува го разнесува?
-6 ako ne me laze telefonov.Го разнесува ветерот, нема шанси на волку ладно да вее снег. Камен е надвор, сигурно е -5, ако не и више.
Кај нас улично осветлување нема, овој сијалички бара.-6 ako ne me laze telefonov.
Inache u Chento e padni-stani odenjeto, a i ulicive mizerija, edna od najzapustenite naselbi definitivno. Ne stignaa ni sijalicki niz naselba da ni staat a ne pak sol da frlaat.
U tri dena dva pati idesh u grad? Decko daj ne ebi, pak ke vrne sneg!Кај нас улично осветлување нема, овој сијалички бара.
Ја бев до град прееска, абе премрзнав начисто, коа дојдов дома пола саат ми требаше да дојдам у нормала.![]()
На кеј кај кафичите се е замрзнато, така да исти курац е и таму и кај нас. Само кај нас нема сијалички.U tri dena dva pati idesh u grad? Decko daj ne ebi, pak ke vrne sneg!
Abe porascisteno e nataka ili isti kur trotoarive ko kaj nas? Denes ne sum mrdnal nikade.
кој си ти на сликава чичко лет?
E mamata znaci utre so sanka da idam da se pijancam.На кеј кај кафичите се е замрзнато, така да исти курац е и таму и кај нас. Само кај нас нема сијалички.![]()
тој со брадатакој си ти на сликава чичко лет?