Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Истово го играм на бет365 и бетмаратон со тоа што или го гледам натпреварот на некој стрим, или пак со тоа на бет365 симулацијата каде што гледаш дали напаѓаат или не, обично јас ги играм кај фаворити кога примаат први гол, за да дадат следен гол е од 1.25 до 1.5. Често само што сум кликнал го даваат па имаш фора парите пак да ги играш на следна. Вчера пример Челзи ја изиграв на 35та да заврши х на полувреме. Исто се начекува на натпревари кои пред почеток имале по 1.3-1.6 коеф и се водат како фаворити, а не постигнале гол до 60-70 мин, кога истиот тој коеф е над 2. Следам дали напаѓа тимот и каква игра има и си го уплаќам 1 или 2, често и со Азиски иако е помал коеф бидејќи има шанса ако погрешам барем четвртина или пола уплата да си повратам назад.

Брат, ја играм утакмици само од Премиер Лига, Турција, Германија и Шпанија. За другиве не ме интересира, си ги пратам овие лиги и тоа е. Не се замарам многу пошто сепак играм само да падне гол..

Трабзон 0-1:pos::pos:..не не ова нешто невозможно е..1X ја имам и како да знаат дека ја пишав и нормално ќе си изгубат за прв пат оваа сезона на домашен терен

Вечер на ливерпул ке им суди Aндре Маринер, кој сезонава има во просек 5.1 покажани жолти картони по меч.
ливерпул дома добива по 1.5 жолти по натпревар, а Свонси на гости тачно по 2 жути.

ливерпул има по 3,9 жолти по меч, а Свонси 4.2 жолти по меч.

У вил хил, коефициентот за 4-6 жолти, @ 2.37 (y)
На бет365 Свонси индивидуал над 1.5 жолти, @ 1.50

За индивидуални корни на Свонси им дале 5 граница, а имаат 3.8 корни по меч, и се екипа што добива најмалку корни во Европа.
Само неможноста на ливерпул да диктира утакмици ме предомислува, иако, висока ми се гледа границата.
Кога ќе почне Италија, слободно прашај за судиите и нивните статистики без да се мачиш да бараш :D

Трабзон 0-1[emoji14]os:[emoji14]os:..не не ова нешто невозможно е..1X ја имам и како да знаат дека ја пишав и нормално ќе си изгубат за прв пат оваа сезона на домашен терен
2-1 ke si napravat jas pak t1 2+ ja imam

Gipson -10.5 (Szolnoki) .. Vojvoda se oporavil,taka da dosta pomalku sutevi ke zema Gipson sega.

Трабзон 0-1:pos::pos:..не не ова нешто невозможно е..1X ја имам и како да знаат дека ја пишав и нормално ќе си изгубат за прв пат оваа сезона на домашен терен
х ти е таа џони, 2-х ја ставив пред да почне на 100че колку да ми биде интересно :)

Вечер на ливерпул ке им суди Aндре Маринер, кој сезонава има во просек 5.1 покажани жолти картони по меч.
ливерпул дома добива по 1.5 жолти по натпревар, а Свонси на гости тачно по 2 жути.

ливерпул има по 3,9 жолти по меч, а Свонси 4.2 жолти по меч.

У вил хил, коефициентот за 4-6 жолти, @ 2.37 (y)
На бет365 Свонси индивидуал над 1.5 жолти, @ 1.50

За индивидуални корни на Свонси им дале 5 граница, а имаат 3.8 корни по меч, и се екипа што добива најмалку корни во Европа.
Само неможноста на ливерпул да диктира утакмици ме предомислува, иако, висока ми се гледа границата.

Следам 3.5+ жолти :) #JohnnyJinxOut!

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
За денес изиграв

Trabzon-1X
Фулам-1X
Спортинг-2+

ајде да видам дали и ова ќе ме падни

готово банкротирав..ни господ не ми помага..порано нова година ми носеше бериќет,сега ми донесе нервози и црнила..

Ја пишав некни Трабзон ГГ,3+ 9-0 ми заврши
Селтик-1 на 1.15 0-0 ми заврши
КПР 3+ 0-0 заврши
Сити-1 од 2-0 2-2 завршва.
Сега Трабзон 1X и 1-4 губи каде воедно му е прв пораз оваа година на домашен терен(воедно завршува ГГ,3+ како што пред неколку дена ги пишав)...

Каков ѓаол е влезен во мене тоа е страшна работа,не сакам да се жалам ама неможи овие резултати да се случајни....

готово банкротирав..ни господ не ми помага..порано нова година ми носеше бериќет,сега ми донесе нервози и црнила..

Ја пишав некни Трабзон ГГ,3+ 9-0 ми заврши
Селтик-1 на 1.15 0-0 ми заврши
КПР 3+ 0-0 заврши
Сити-1 од 2-0 2-2 завршва.
Сега Трабзон 1X и 1-4 губи каде воедно му е прв пораз оваа година на домашен терен(воедно завршува ГГ,3+ како што пред неколку дена ги пишав)...

Каков ѓаол е влезен во мене тоа е страшна работа,не сакам да се жалам ама неможи овие резултати да се случајни....
1-4 губи трбзон да запазиме ;)
друже и јас можеби немам некоја среќа, али од 4-5 синглови и 2-3 тикети што ги играм во просек секој ден сум добитен на барем 1 тикет и 2-3 синглови, мој предлог батали спортската барем извесен период оти или толку си без к'смет или пак слабо си со инфо во спортов

И да ме падне ливчево , се осеќам горд што останав на тоа дека више не играм турци без оглед на се !:aplauz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom