Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе не трoпaјте,мoже бaш ке е супер ке имa и лaјв бет и некoе пoкерче who knows aкo имaaт мaли квoти тoгaш јaс личнo немa дa уплaќaм тaму..

И ја појма немам, не игнорираат овие со одговориНе сум баш во тек,дај нека објасни некој за ова "нашево" .![]()

Ти не тропај глупости, ете ти ги Австријците какви коефициенти нудат http://www.tipp3.at/html/
Ливерпул - Свонси
типп3 (1 - 1.6) (X - 3.5) 2 (5.00)
бет365 пр (1 - 1.73) (X - 3.9) 2 (5.25)
Нема голема разлика нели ?![]()
Ти не тропај глупости, ете ти ги Австријците какви коефициенти нудат http://www.tipp3.at/html/
Ливерпул - Свонси
типп3 (1 - 1.6) (X - 3.5) 2 (5.00)
бет365 пр (1 - 1.73) (X - 3.9) 2 (5.25)
Нема голема разлика нели ?![]()
Ме мрзи да сметам со колкава маргина овие работат. Мора да е рекордно голема.Вечер на ливерпул ке им суди Aндре Маринер, кој сезонава има во просек 5.1 покажани жолти картони по меч.
ливерпул дома добива по 1.5 жолти по натпревар, а Свонси на гости тачно по 2 жути.
ливерпул има по 3,9 жолти по меч, а Свонси 4.2 жолти по меч.
У вил хил, коефициентот за 4-6 жолти, @ 2.37
На бет365 Свонси индивидуал над 1.5 жолти, @ 1.50
За индивидуални корни на Свонси им дале 5 граница, а имаат 3.8 корни по меч, и се екипа што добива најмалку корни во Европа.
Само неможноста на ливерпул да диктира утакмици ме предомислува, иако, висока ми се гледа границата.

добри се Ливерпул на средина трчаат градат игра,ефикасноста им е е многу лоша страна.........сепак за вакви игри најдобро е да почне натпреварот и да видиш како ќе се одвива.........Само неможноста на ливерпул да диктира утакмици ме предомислува, иако, висока ми се гледа границата.
Истово го играм на бет365 и бетмаратон со тоа што или го гледам натпреварот на некој стрим, или пак со тоа на бет365 симулацијата каде што гледаш дали напаѓаат или не, обично јас ги играм кај фаворити кога примаат први гол, за да дадат следен гол е од 1.25 до 1.5. Често само што сум кликнал го даваат па имаш фора парите пак да ги играш на следна. Вчера пример Челзи ја изиграв на 35та да заврши х на полувреме. Исто се начекува на натпревари кои пред почеток имале по 1.3-1.6 коеф и се водат како фаворити, а не постигнале гол до 60-70 мин, кога истиот тој коеф е над 2. Следам дали напаѓа тимот и каква игра има и си го уплаќам 1 или 2, често и со Азиски иако е помал коеф бидејќи има шанса ако погрешам барем четвртина или пола уплата да си повратам назад.Еве еден предлог од мене, до оние кои играат за големи суми.. Јас ова го играм веќе 2 месеци и сум во доста добар плус, нормално имало и падови. Но, до сега 80% од тикетите ми поминаа без проблем.
Се работи за игра на голови, но во живото. Кога се работи за локални кладилници, уплаќам во Вил Хил, бидејки според мене имаат доста добра понуда во живо која мене ми годи.
Секогаш уплаќам на полувреме, бидејки имаат понуда дури и да падне само гол во другото полувреме, чиј коефициент е некаде од 1.25 - 1.40, зависно од утакмица и резултат.
Понекогаш уплаќам и после 55та минута, нормално да се качи коефициентот.
Најмногу уплаќам утакмици на кој веќе има паднато барем гол во првото полувреме, па така ја играм over 1.5, на која како што реков коефициентот зависи од утакмицата. Правам 2 утакмици на кои заеднички коефициент им бил некаде 1.5, па дури и до 1.7.
Ова доста се исплаќа, го практикувам веке месец два и сум во доста голем плус, нормално водиш статистика и све остало. Започнав со помали уплати, 1000, 2000 денари, но со овие уплати карот е доста мал, некои си 600/700 денари.. На уплата да кажеме од 10 000 денари, имаш кар од некои 5, 6000 денари кои што е доста задоволително. Како што реков, се тоа зависи од буџетот со кој располагаме. Нормално, не бива се да излегуваат утакмиците но ова за мене е доста добра работа на која што сакаме да заработиме добро. Исто така тоа зависи и од каде се наоѓа кладилницата, мене ми е на 1 минута па затоа немам проблем со уплаќање. Истата игра може да ја практикувате и на онлајн кладилниците, пример бет365.