Еминем

Член од
27 април 2009
Мислења
2.500
Поени од реакции
3.319
Lose YourSelf, Cleaning Out My Closet, Mockingbird,Without me, The Way i Am.. дефинтивино нај нај од Еминем
од новиов албум само за We made you i 3.A.M има спот?

М

Мрак

Гостин
Lose YourSelf, Cleaning Out My Closet, Mockingbird,Without me, The Way i Am.. дефинтивино нај нај од Еминем
од новиов албум само за We made you i 3.A.M има спот?

моментално само за нив.Сигурно полека ќе почнат и за останативе да излегуваат:)I can't wait:je:Ако ти треба некоја песна од RELAPSE само побарај..

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Новиов албум му е незнам...одличен...маенстрален и незз више што да кажам....
ама морам да кажам најбоље текст на Маст би д Гања... :pos2::pos2::pos2: Колку е најхард песната:smir:
сите песни се супер.... :helou:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Вака албумот у глобала барем тие шо ги слушнав до сега не ми се свигаат али тоа е мое мислење очекував подобар албум едниствена за сега Deja vu ми е најдобра

М

Мрак

Гостин
Вака албумот у глобала барем тие шо ги слушнав до сега не ми се свигаат али тоа е мое мислење очекував подобар албум едниствена за сега Deja vu ми е најдобра
Интересна,добар текст има..вака од слушање.Ама најмалку 4/5 супер песни има на албумот.Добро,на крај тоа е сепак до вкусот на човекот..:toe:..важно Ем се врати,а се надевам ќе остане за подолго,нема да е фер ако пак не остави нас,неговите фанови да патиме за нешто негово..и ова видо го обожавам,прекрасно есо многу емоции и среќа,секако:)Еееј,замислете да одржи некој концерт во близина!!!Ќе полудеме ако не отидеме:nesvest:Еве го видеото.Уживајте...

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Го слушав кога искочи , кога не беше до толку комерцијала.
После тоа стана комерцијален , започна да го продава неговиот живот на лист како сценарио .
Па го снема.
Новиов албум да бидам искрен , го немам преслушано , ама планирам да го преслушам деновиве. Чисто од радозналост што се случило со Слим Шејди , каков му е прогресот во последниве 2-3 години.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Eminem - Underground

Оваа песна ми го извади паметот :vozbud::vozbud::vozbud:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Го слушав кога искочи , кога не беше до толку комерцијала.
После тоа стана комерцијален , започна да го продава неговиот живот на лист како сценарио .
Па го снема.
Новиов албум да бидам искрен , го немам преслушано , ама планирам да го преслушам деновиве. Чисто од радозналост што се случило со Слим Шејди , каков му е прогресот во последниве 2-3 години.
Има малку и новости во неговиот стил...како на пример со песната 3 A.M тоа до сега не бил негов стил...некако на слух не е во неговиот препознатлив стил...но песната е бомба.... исто како и цел албум.... верувај нема да бидеш разочаран од новиов албум...:pipi:

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
абе Еминем Рулз..:):)добар е стварно..само овај албум не е толку убаф колку претходните..

М

Мрак

Гостин

J:Should I call you Eminem or Marshall or Slim..
Em:EminemSlimMarshall..
:)

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
Го слушав Еминем пред неколку години првиот албум онака кул му беше го имам гледано и филмот сега некако ја тупи повеќе и косата му е ужас

М

Мрак

Гостин
Го слушав Еминем пред неколку години првиот албум онака кул му беше го имам гледано и филмот сега некако ја тупи повеќе и косата му е ужас

Излезе Relapse,новиот албум..ако сакаш преслушај го.На секој албум на Ем има најмалку 5 одлични песни..едноставно неможам за ниту еден албум да кажам дека нема ниту една добра песна.Еве и со Relsapse..сега одкако ми помина целата возбуда за албумот,можам да кажам дека секој може да извади најмалку 3 добри песни.Да речеме дека е комерцијала..да речеме дека извадил ужасен албум,но е свесен дека каков и да е неговите фанови ќе го купат и слушаат па не му се секира многу,да речеме дека Дре е главниот виновник за тоа каков е Relapse..но јас (а знам дека и вие) не се откажувам така лесно од човеков.Па што би рекол Hacket man-во крвта ни е:)
Не е сигурно, но изгледа набрзо ќе излезе уште еден албум..
А за косата..совршена му е бре:)Совршена!

http://g8.undercoverhd.com/imgsresized/article/090305eminem2009.jpg

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Излезе Relapse,новиот албум..ако сакаш преслушај го.На секој албум на Ем има најмалку 5 одлични песни..едноставно неможам за ниту еден албум да кажам дека нема ниту една добра песна.Еве и со Relsapse..сега одкако ми помина целата возбуда за албумот,можам да кажам дека секој може да извади најмалку 3 добри песни.Да речеме дека е комерцијала..да речеме дека извадил ужасен албум,но е свесен дека каков и да е неговите фанови ќе го купат и слушаат па не му се секира многу,да речеме дека Дре е главниот виновник за тоа каков е Relapse..но јас (а знам дека и вие) не се откажувам така лесно од човеков.Па што би рекол Hacket man-во крвта ни е:)
Не е сигурно, но изгледа набрзо ќе излезе уште еден албум..
А за косата..совршена му е бре:)Совршена!

http://g8.undercoverhd.com/imgsresized/article/090305eminem2009.jpg
Браво за постов... а и косата му е COOL :)

IKO_MC

I'll Shit On You .!.
Член од
8 ноември 2008
Мислења
369
Поени од реакции
14

lele se skapav od smeenje koga go slusav ova

:pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom