Телефон vs. Телефон - Тема за споредби, искуства и препораки

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Епа у ВИП е толку а неможам да најдам нов на старо

Како бе нема.....Не знам дали пратиш Реклама5 и Пазар3......Деновиве видов многу овакви модели се продаваа....Разгледај таму.....Немој да зимаш од ВИП зошто е прескап само ке се заебеш.За 200 евра се зима доста јак телефон од рака.

Како бе нема.....Не знам дали пратиш Реклама5 и Пазар3......Деновиве видов многу овакви модели се продаваа....Разгледај таму.....Немој да зимаш од ВИП зошто е прескап само ке се заебеш.За 200 евра се зима доста јак телефон од рака.
Најде еден ќе го видм после за 7200 ми го дава у септември е земан од ВИП

Шo знaм некaкo пoдoбaр ми изгледa Г2тa, a Г3 е пoнoв...

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Секој флагшип од лани е подобар од сегашниот нов мини модел мини моделите неможеш да ги споредуваш со големите

@Psyside , сакам да земам некој телефон од новава понуда на ОNE. Јас се мислам помеѓу LG и HTC. Твоја сугестија?

One.png

Некој има користено ваков телефон?

Doogee-Dagger-DG550.jpg

Doogee Dagger DG550

Многу јако ми изгледа и се мислев дали да си земам вакво некое за проба, ама ваква марка кога не сум користел, не би сакал да експериментирам пошто телефонов е 10.500ден. , а со тие пари има Галакси 3 Нео.
Знам дека е кинески смартфон, ама изгледот, спецификациите и цената ептен ме влечат...

Doogee-Dagger-DG550.jpg

Doogee Dagger DG550

Многу јако ми изгледа и се мислев дали да си земам вакво некое за проба, ама ваква марка кога не сум користел, не би сакал да експериментирам пошто телефонов е 10.500ден. , а со тие пари има Галакси 3 Нео.
Знам дека е кинески смартфон, ама изгледот, спецификациите и цената ептен ме влечат...
Ја не би експериментирал...

Doogee-Dagger-DG550.jpg

Doogee Dagger DG550

Од овие, Galaxy 3 Neo и толку.

Имам лг г3 ми нудат замена за лг г флех самсунг 5 лг г про2 ноте 3 и оне+оне некако ми мати планој флексот али барам некое мислење ...

Имам лг г3 ми нудат замена за лг г флех самсунг 5 лг г про2 ноте 3 и оне+оне некако ми мати планој флексот али барам некое мислење ...
Сaмo зa инфoрмaцијa... Вo АМЦ кoгa беше пoпустoт флексoт беше 19.000, дoдекa г3 26.000. Акo гo зaменвaш пoбaрaјму дoплaтa :)

Sent from my LG-D855

Doogee-Dagger-DG550.jpg

Doogee Dagger DG550

земи некој xiaomi бар знаеш дека се квалитетни

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom