Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Драга Кајгана,
Вакво време обожавам. Седиш дома и го чувствуваш мирисот на штотуку испечената питата, гледајќи низ прозорецот како врне снег.
:):love:
:) :) :) :) :) :) :) :) :)

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
Нешто ми кажува дека Детелина во иднина ќе добива многу повеќе лајкови на постовите:icon_lol:

П.С. Ја си добив лајк од Џинџер и Блу на фб :P

Последно уредено:
Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Не се воодушевувам многу на твитови ама овој ептен ме погоди

Уште 3 дена до икебана фризура која ќе трае седум дена.

Чиста вистина, сега моите постари колешки од работа ќе си ги направат празничните фризури кои ќе им траат ваљда дур не им се засмрди главата дотолку да ни самите нема да можат да се поднесуваат, ама тоа може да биде долго време :shook:

D

Daedalus

Гостин
Драга,
Станав пред саат време а пред една минута од темава дознав дека паѓа снег. Long live ДК.
Да бе, ја станав облиен со пот и мирис на етанол у соба. Палам кајгана со надеж дека некои од постовите што сум ги пишал вчера ми биле избришани од страна на модераторите, онака од сожалување, глеам све останало и + пишуе дека врне снег.
Ти иначе шо праиш, старо ново, почна Пени Дредфул да глеаш??

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
сеа коа гледам вака као вее снег ми текнува на филмот Snow Day коа за да не одат на училиште го врза за знак чистачот на снегот кого ја утре да врзам за да не идам на работа

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Да бе, ја станав облиен со пот и мирис на етанол у соба. Палам кајгана со надеж дека некои од постовите што сум ги пишал вчера ми биле избришани од страна на модераторите, онака од сожалување, глеам све останало и + пишуе дека врне снег.
Ти иначе шо праиш, старо ново, почна Пени Дредфул да глеаш??
Ја како трезна и вчера и денес извршив инспекција и те уверувам дека немаш ништо страшно напишано и не мораш да фаќаш врски кај бубамарата да ти брише. :D
Пени дредфул почнувам после нг, нема да бидам сама 12 дена. Ќе бидеш благовремено информиран за впечатоците. :kafence:
п.с Цитирам во ДК, се чувствувам како outlaw:ojeaa::ojeaa::ojeaa:

D

Daedalus

Гостин
Ја како трезна и вчера и денес извршив инспекција и те уверувам дека немаш ништо страшно напишано и не мораш да фаќаш врски кај бубамарата да ти брише. :D
Пени дредфул почнувам после нг, нема да бидам сама 12 дена. Ќе бидеш благовремено информиран за впечатоците. :kafence:
п.с Цитирам во ДК, се чувствувам како outlaw:ojeaa::ojeaa::ojeaa:
Срањата се у Редакција пишани! :X3:
Тапа си ако глеаш Пени со некој друг!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom